Merken

Köhlerwoodcap is sinds 1954 dé specialist in beglazingsmaterialen en na het samengaan met Woodcap ook dé specialist in houtrenovatie en vulmiddelen. Door eigenhandig of gezamenlijk met onze producenten de producten en het assortiment te ontwikkelen en vernieuwen, blijven we ook dé specialist.

Merken

Producten 1-9 van 259

Van hoog naar laag sorteren
Meer voordeel

Ontvang direct korting op alles in ons assortiment.

Wees er snel bij!

Ruim assortiment

Onze sterke merken zijn opgebouwd uit een mixture van A-merken en huismerken. Onze flexibiliteit stelt ons daarnaast ook in staat in te gaan op de groeiende vraag naar producten onder private label met steeds meer kleine bestelhoeveelheden. Wij bij Köhlerwoodcap werken nauw samen met verschillende bedrijven. Hierdoor kunnen wij een ruim assortiment aanbieden. Door de uitstekende relatie met onze leveranciers en door de producten direct van de fabrikant af te nemen, kunnen wij snelle, flexibele en creatieve oplossingen bieden. Daarom zijn grote leveringen van standaard producten of op maat gemaakte producten voor ons geen enkel probleem. Zo biedt Köhlerwoodcap onder andere beglazingsblokjes, celband, kroonband en brandwerende materialen aan. 

Kitten en purschuim

Köhlerwoodcap is gespecialiseerd in het aanbieden van hoge kwaliteit kitten, lijmen en purschuimen voor de bouwsector. Bij Köhlerwoodcap vindt u de juiste oplossing voor elke klus. Zo bestaat ons assortiment uit siliconen, acrylaat, montage en beglazingskit. Zo bieden wij verschillende merken aan: Den Braven, Sika, Vawa en Dow Corning

Voor elke klus het juiste gereedschap

Köhlerwoodcap beschikt over een mooie selectie van professioneel en kwalitatief goed gereedschap voor alle renovatie- en beglazingswerkzaamheden. De Woodcap Tools HF-74 freesmachine is speciaal samengesteld voor het snel en zorgvuldig wegfrezen van houtrot en het schoonfrezen van naden en openstaande verbindingen in houten geveltimmerwerk. 

Uiteraard is dit nog lang niet alles. Ons aanbod betreft nog vele andere merken en producten zoals Stayer gereedschap voor renovatiewerkzaamheden laserapparatuur, afstandsmeters en diverse thermometers en ga zo maar door. Kijkt u alstublieft op onze website voor meer informatie.

Köhlerwoodcap biedt deskundig advies

Twijfelt u ergens over? Of heeft u nog vragen over een product? Geen enkel probleem! Neem contact met ons op en wij helpen u verder.