Rugvulling / rondschuim

Rugvulling en rondschuim dient te worden gebruikt in constructie- en expansievoegen om een juiste voegafmeting te bewerkstelligen en te voorkomen dat de afdichtingskit aan drie kanten gaat hechten. Leverbaar in zowel open als gesloten celstructuur.  

Rugvulling / rondschuim

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
Meer voordeel

Ontvang direct korting op alles in ons assortiment.

Wees er snel bij!

Rugvulling / Rondschuim 

Köhlerwoodcap beschikt over een groot assortiment rugvulling en rondschuim materialen.  Rugvulling dient te worden gebruikt in constructie- en expansievoegen om een juiste voegafmeting te bewerkstelligen en te voorkomen dat de afdichtingskit aan drie kanten gaat hechten. Een kitvoeg van bijvoorbeeld 10 cm diep en 10 mm breed maak je dan met een overmaat rugvulling (denk aan een doorsnede van 15 mm) maar 10 mm diep waardoor er een voeg van 10x10 mm ontstaat.

Rugvulling materialen

Polyethyleen rondschuim / PE rugvulling met een gesloten celstructuur. Uitermate geschikt voor gebruik als rugvulling in dilatatievoegen voor het kitten in mechanische of statische constructies. Het PE rondschuim is eindeloos en is daardoor makkelijk op de gewenste lengte te maken.

Polyurethaan rondschuim / PU rugvulling met een open celstructuur. Toe te passen als rugvulling bij dilatatienaden voor het kitten in voornamelijk statische constructies. Door de open celstructuur is het goed samen te drukken en geschikt om te gebruiken op oneffen ondergronden.  Rugvulling / rondschuim kan worden geleverd in verschillende diameters, van Ø 6 tot 70 mm.

Köhlerwoodcap biedt deskundig advies

Twijfelt u ergens over? Of heeft u nog vragen over een product? Geen enkel probleem! Neem contact met ons op en wij helpen u verder.