IMPA

IMPA Plastuk Legno is een 2-componenten renovatiecompound op basis van polyesterharsen. Voor het snel en eenvoudig repareren van gaten en beschadigingen in diverse ondergronden zoals hout, steen en beton.

IMPA

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
Meer voordeel

Ontvang direct korting op alles in ons assortiment.

Wees er snel bij!

IMPA

Köhlerwoodcap biedt een ruim assortiment van IMPA aan. IMPA is gespecialiseerd in het produceren van hoge kwaliteit renovatiecompound producten. De succesvolle historie van IMPA in de ontwikkeling van oplossingen voor het repareren van hout gaat terug naar de zeventiger jaren. Een periode waarin het bedrijf zich begon te onderscheiden door de innovatieve kwaliteiten van het houtvulmiddel PLASTUK en het internationaal gepatenteerde "Didoc" doseerapparaat.

IMPA Plastuk 

IMPA Plastuk Legno is een 2-componenten renovatiecompound op basis van polyesterharsen. Voor het snel en eenvoudig repareren van gaten en beschadigingen in diverse ondergronden zoals hout, steen en beton. In een lekvrije kokerverpakking, met behulp van een speciaal doseerapparaat  worden altijd de juiste hoeveelheid en de juiste mengverhouding gedoseerd, waardoor een constante kwaliteit en verwerkbaarheid wordt verkregen. De smeuïge renovatiepasta is snel en zeer gemakkelijk te schuren, schaven, boren en spijkeren. IMPA Plastuk legno renovatiecompound is geschikt voor vuldieptes vanaf 3 mm tot maximaal 30 mm en zijn droogtijd is ongeveer 1 uur nadat het is aangebracht. Daarnaast is de IMPA renovatiecompound geschikt voor zowel binnen en buiten gebruik. De IMPA Plastuk renovatiecompound is verkrijgbaar in verschillende kleuren (Diep zwart, Wit, Vuren, Douglas, Noten, Ebbenhout (Zwart), Mahonie, Aardbruin (RAL 8028) en Eiken).

IMPA producten zijn gecertificeerd volgens gerenommeerde internationale standaarden. De kwaliteit van deze producten wordt uitgedrukt in de certificaten op gebied van organisatie, veiligheid en respect voor het milieu. Bekijk ook ons gehele assortiment vulmiddelen.

Köhlerwoodcap biedt deskundig advies

Twijfelt u ergens over? Of heeft u nog vragen over een product? Geen enkel probleem! Neem contact met ons op en wij helpen u verder.