Liquid rubber

Liquid rubber hardt uit tot een naadloos, volledig hechtend blijvend flexibel membraan dat het indringen van water voorkomt en beschermt tegen schade door water, UV en schadelijke chemicalieën.

Liquid rubber

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
Meer voordeel

Ontvang direct korting op alles in ons assortiment.

Wees er snel bij!

Vloeibaar rubber

Liquid Rubber HBS200 is een universele vloeibaar rubber afdichter effectief voor waterwering, luchtdichting en bescherming tegen corrosie. Door zijn rubberen coating hecht het vloeibare rubber op beton, steen, metaal, zink, hout, bitumen en EPDM. Hierdoor is het vloeibare rubber geschikt voor het water- en luchtdicht maken van vele objecten.

Geschikt voor het afdichten van objecten

Na uitharding is de vloeibaar rubber coating blijvend elastisch tot wel 900% en kan gemakkelijk de werking van verschillende ondergronden opvangen. In combinatie met een Geotextiel is de HBS200 naad- en scheuroverbruggend. Dit maakt de rubber coating geschikt voor het afdichten van objecten bestaande uit materialen met verschillende uitzettingscoëfficiënten. HBS200 is uitstekend geschikt voor o.a. het afdichten rond ventilatieopeningen, afvoeren of doorvoeren in daken, wanden, vloeren en beschadigd dakwerk of grotere scheuren in beton.

Het ecologische product op waterbasis is niet toxisch, oplosmiddel- en VOC-vrij en vriendelijk voor de gebruiker en het milieu. De weer-, UV- en chemicaliënbestendigheid maken het een kwalitatief hoogwaardig en duurzaam product.

Köhlerwoodcap biedt deskundig advies

Twijfelt u ergens over? Of heeft u nog vragen over een product? Geen enkel probleem! Neem contact met ons op en wij helpen u verder.