Let op: Wegens de bouwvak zijn wij gesloten van 5 t/m 9 augustus!

Extech

Extech is gespecialiseerd in het aanbieden van hoge kwaliteit meetinstrumenten en vochtmeters die het meten en registreren nog eenvoudiger maken voor de gebruiker.

Extech

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
Meer voordeel

Ontvang direct korting op alles in ons assortiment.

Wees er snel bij!

Extech

Köhlerwoodcap biedt een ruim assortiment van Extech meetinstrumenten aan. Extech is gespecialiseerd in het aanbieden van hoge kwaliteit meetinstrumenten en vochtmeters die het meten en registreren nog eenvoudiger maken voor de gebruiker.

Extech multimeter

De Extech multimeters die wij aanbieden zijn voorzien van een groot count display en zijn tot wel 0,5% nauwkeurig op de verschillende meetfuncties. Dankzij hun portable-formaat zijn ze gemakkelijk overal mee naar toe te nemen en zijn ze te gebruiken op hout, gipsplaten, hardboard, pleisterwerk, beton, cement en andere ondergronden. Tevens zijn ze voorzien van een helder LCD-scherm, waardoor de meetgegevens duidelijk zichtbaar zijn. Naast het meten van onder andere volts, ohms en ampère zijn de Extech meetinstrumenten ook in staat om de frequentie, duty cycle en capaciteit te meten in de veiligheids- en gezondheidsbranche. De gemeten temperatuur wordt weergegeven in Celsius en Fahrenheit.

De Extech meetinstrumenten zijn stevig gebouwd en beschikken over een oranje rubberen holster, ook wel een shell genoemd. Hierdoor zijn de multimeters goed bestand tegen vallen van normale hoogtes en tegen stootbeschadigingen. Daarnaast beschikken enkele van onze multimeter over een ingebouwd klepje, waardoor je de multimeter ook staand neer kan zetten. De Extech multimeter werken op 2 AAA-batterijen en zijn voorzien van een auto-off functie, zodat de Extech multimeter weer vanzelf uitschakelt. Hierdoor zullen de batterijen langer meegaan en krijgt u tijdig een melding wanneer de batterijen toe zijn aan vervanging. Bekijk ons gehele assortiment meetinstrumenten en vochtmeters.

Köhlerwoodcap biedt deskundig advies

Twijfelt u ergens over? Of heeft u nog vragen over een product? Geen enkel probleem! Neem contact met ons op en wij helpen u verder.