OTTO Chemie

OTTO chemie is gespecialiseerd in het aanbieden van hoge kwaliteit producten zoals: afdichtingkitten, lijmen, PUR-Schuimen, afwerkzepen, primers, reinigers en diverse gereedschappen.

OTTO Chemie

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
Meer voordeel

Ontvang direct korting op alles in ons assortiment.

Wees er snel bij!

OTTO chemie

Köhlerwoodcap biedt een ruim assortiment van Otto chemie aan. OTTO chemie is gespecialiseerd in het aanbieden van hoge kwaliteit producten zoals: afdichtingkitten, lijmen, PUR-Schuimen, afwerkzepen, primers, reinigers en diverse gereedschappen.

Ottoseal

Moderne afdichtmiddelen en lijmen zijn tegenwoordig een essentieel bestanddeel bij de productie en montage van bouwelementen. Zij moeten niet alleen uitstekend afdichten en hechten, maar tegelijkertijd ook bestand zijn tegen fysieke en chemische belastingen, mogen de materialen niet aantasten in hun eigenschappen en moeten aan wettelijke eisen voldoen. OTTO chemie biedt met een sterk gespecialiseerd assortiment in de meest uiteenlopende segmenten altijd de passende producten en hulpmiddelen aan. Daarbij denkt OTTO chemie vooral ook aan de medewerkers, die in productie en montage dagelijks moeten werken met deze producten en daarom wordt grote waarde gehecht aan een optimale verwerkingskwaliteit.

Ottoseal s70

De bijzonder kerfvaste speciale afdichtstof vermijdt bij marmer, graniet, zandsteen e.d. het vervelende vervuilen van de rondzone van de voegflanken en is ook voor voortdurend natte en onderwater-toepassingen, bijv. in het zwembad, zeer goed geschikt. Na het uitharden is het elastisch en toch tredvast. OTTOSEAL S70 blijft haast eeuwig jong, ook bij zon, wind en weer. Dankzij het brede assortiment hebben wij voor elke toepassing een kit of lijm die hier bij past, of het nu voor het afdichten van een houten, aluminium, metalen, kunststof of glazen venster/kozijn is. Bekijk ook ons gehele assortiment kitten en lijmen.

Köhlerwoodcap biedt deskundig advies

Twijfelt u ergens over? Of heeft u nog vragen over een product? Geen enkel probleem! Neem contact met ons op en wij helpen u verder.