Glasanalyse

De glasanalyse meetinstrumenten zijn onmisbaar bij het analyseren en certificeren van glas en zijn uitermate geschikt voor bouwkeuringen en gebouwtaxaties. 

Glasanalyse

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
Meer voordeel

Ontvang direct korting op alles in ons assortiment.

Wees er snel bij!

Glasmeters 

Köhlerwoodcap beschikt over een gespecialiseerd assortiment van geavanceerde precisie meetinstrumenten voor het meten van o.a. vocht, RV%, dauwpunt, temperatuur, hechting, laagdikte, wanddikte, afstand, glans en ruwheid. Naast het bepalen van de glasdikte kan de glasmeter ook de luchtruimte meten tussen de glaslagen (spouw). Ook wordt eenvoudig gelamineerd veiligheidsglas geïdentificeerd. Met één meting aan één kant van de (gemonteerde) ruit is alle informatie over de glasdikte en luchtruimte tussen de glaslagen zichtbaar op de meter.

Glasdiktemeter 

Een glasdiktemeter kunststof is een precisie laser meetapparaat om een exacte analyse van bijna alle beglazingstypen te meten. Alle informatie wat betreft de glasdikte en beglazing is beschikbaar met een druk op de knop, zonder dat u de ruit hoeft te demonteren. Een optische glasdiktemeter is ideaal voor glaszetters, glasbouwbedrijven, vensterbouwers, fabrikanten van isolatieglas, ingenieurs en experts en is uitermate geschikt voor bouwkeuringen en gebouwtaxaties. Een van onze glasmeter is de Merlin glasdiktemeter is onmisbaar is bij het analyseren en certificeren van huizen voor het energielabel.  Merlin-Lazer meet glas met een toplaag, enkel glas, dubbel glas, driedubbel glas, gelamineerd glas, gelaagd veiligheidsglas (VSG) en isolatieglas.

Köhlerwoodcap biedt deskundig advies

Twijfelt u ergens over? Of heeft u nog vragen over een product? Geen enkel probleem! Neem contact met ons op en wij helpen u verder.