Woodies

Woodies schroeven zijn voorzien van een extra diepe TX indruk waardoor je gemakkelijker en sneller het hout in boort. Hierdoor wordt de kans op splijten bij het indraaien verminderd.

Woodies

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
Meer voordeel

Ontvang direct korting op alles in ons assortiment.

Wees er snel bij!

Woodies 

Köhlerwoodcap biedt schroeven aan van de hoogste kwaliteit. Daarom hebben wij Woodies schroeven in ons assortiment. Woodies Tools is gespecialiseerd in het produceren van hoge kwaliteit schroeven, die eigenlijk onmisbaar zijn tijdens het klussen.

Woodies Ultimate schroeven

Woodies Ultimate schroeven zijn uitermate geschikt voor de professionele klusser. Ze komen echter ook goed van pas voor werkzaamheden rondom uw huis, schuur of caravan. De Woodies Ultimate schroeven zijn zeer geschikt om zonder voor te boren, in bijna iedere houtsoort (eiken, vuren & douglashout) verwerkt te worden. Daarnaast zijn de schroeven voorzien van een extra diepe TX-indruk, waardoor uw boormachine niet gaat slippen tijdens de montage van de schroeven. 

De schroeven zijn tevens voorzien van freesribben onder de kop: hierdoor wordt het materiaal geruimd waardoor de kop nog beter verzinkt is. Ook beschikken de Woodies schroeven over een speciaal ontworpen boorpunt, die de kans op splijten van het hout sterk verminderd.

De Woodies Ultimate schroeven zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en zijn verpakt in een stevig en hersluitbaar doosje. Daarnaast kunt u een keuze maken tussen de verzinkte en roestvrij staalvariant. Zo biedt Köhlerwoodcap Woodies Ultimate schroeven aan, die geschikt zijn voor elke klus en toepassing.

Perfect te gebruiken in combinatie met glaslatten 

Glas- en neuslatten zijn er in vele afmetingen, modellen, kleuren en afwerkingen. En helemaal bij Köhlerwoodcap, want wij hebben ons assortiment uitgebreid met kortere afmetingen. Omdat deze glas- en neuslatten perfect te plaatsen moet u eigenlijk wel gebruik maken van Woodies Ultimate schroeven. Bekijk snel ons assortiment glas- en neuslatten.

Köhlerwoodcap biedt deskundig advies

Twijfelt u ergens over? Of heeft u nog vragen over een product? Geen enkel probleem! Neem contact met ons op en wij helpen u verder.