Let op: Wegens de bouwvak zijn wij gesloten van 5 t/m 9 augustus!

Woodcap Tools HF-74 Freesmachine

De Woodcap Tools HF-74 freesmachine is speciaal samengesteld voor het snel en zorgvuldig wegfrezen van houtrot en het schoonfrezen van naden en openstaande verbindingen in houten geveltimmerwerk. 

Woodcap Tools HF-74 Freesmachine

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
Meer voordeel

Ontvang direct korting op alles in ons assortiment.

Wees er snel bij!

Houtfreesmachine HF-74

Köhlerwoodcap beschikt over een groot assortiment gereedschappen en apparatuur. Ons assortiment bestaat onder andere uit: boormachines, multitoolmachines, kitpistolen, doseerapparaten en freesmachines voor hout. De juiste hout freesmachine kopen blijft een lastige klus, maar wij bij Köhlerwoodcap hebben een allround houtfreesmachine in ons assortiment, waarmee zowel de professional als de doe-het-zelver simpel uit de voeten kunnen.

Hout freesmachine

De Woodcap Tools HF-74 is een houtfreesmachine waarmee allerlei werkzaamheden uitgevoerd kunnen worden. Speciaal samengesteld voor het snel en zorgvuldig wegfrezen van houtrot en het schoonfrezen van naden, scheuren en openstaande verbindingen in houten geveltimmerwerk. De krachtige 750 Watt motor is traploos regelbaar van 10.000 tot 30.000 toeren. Dus geschikt voor zowel het grove werk als voor preciezere werkjes. De freesmachine hout beschikt over een comfortabel rubberen grip, waardoor ook langer gebruik geen probleem is. De scherpe hardmetalen frezen van Woodcap zijn van hoge kwaliteit en speciaal ontwikkeld voor toepassing tijdens renovatiewerkzaamheden aan houten ondergronden. Naast de houtfreesmachine wordt de set meegeleverd met een beschermbril, mondkapjes FFP2 en oorpluggen.

Stiftfrees

Om de houtfreesmachine goed te gebruiken, kunt u ook verschillende frezen bij ons kopen. Door het (open)frezen van naden en scheuren worden de aanhechtvlakken schoon en kan de elastische afdichtingsmassa met voldoende volume worden aangebracht. De frezen zijn verpakt in een makkelijk te openen kunststof doosje en worden per drietal geleverd.

Köhlerwoodcap biedt deskundig advies

Twijfelt u ergens over? Of heeft u nog vragen over een product? Geen enkel probleem! Neem contact met ons op en wij helpen u verder.