Montage & lijmkit

Köhlerwoodcap heeft vele hoogwaardige professionele universele afdichtingskitten, constructie- en montagelijmen op basis van hybride technologie.

Montage & lijmkit

Producten 1-9 van 38

Van hoog naar laag sorteren
Meer voordeel

Ontvang direct korting op alles in ons assortiment.

Wees er snel bij!

Lijm en montagekit

Köhlerwoodcap beschikt over een groot assortiment kitten en lijmen, waaronder de beste montagekit, zoals watervaste montagekit, montagekit transparant of extra snel drogende zuurvrije montagekit. Zo heeft Köhlerwoodcap voor elk project de juiste montagekit en zijn spijkers en schroeven niet meer nodig.

Montagekit

Wilt u materialen muurvast bevestigen op verschillende ondergronden, zodat dat u de bevestiging ziet? Dan zijn de montagekitten van Köhlerwoodcap het perfecte hulpmiddel. Het plaatsen van drempels, steenstrips, plinten, traptreden, gevelplaten, lambrisering en zelfs vensterbanken is geen enkel probleem. Daarnaast hebben wij ook hittebestendige montagekit in ons assortiment, waarmee u materiaal kunt bevestigen waarbij het warm kan worden. De montagekit droogtijd verschilt per montagekit maar zijn redelijk snel opgedroogd. De montagekit is geschikt voor verschillende ondergronden: hout, kunststof, metaal, steen, gips, beton, steen, pleisterwerk, spaanplaat en metaal.

Lijmkit 

De beste lijmkit van Köhlerwoodcap is waterbestendig en hecht uitstekend op nagenoeg alle ondergronden (hout, kunststof, metaal, steen, gips, beton, steen, pleisterwerk, spaanplaat en metaal). Daarnaast zijn de meeste lijmkitten die wij aanbieden geschikt voor zowel binnen-als buitentoepassingen. De hittebestendige lijmkit kan temperaturen van wel ruim 100 °Celsius aan en is ideaal voor afdichten van klimaatregel- en ventilatie-installaties. Köhlerwoodcap heeft de volgende kleuren in het assortiment: Zwarte lijmkit, EPDM lijmkit en lijmkit transparant. Het aanbrengen van de montage-en lijmkit is extra eenvoudig met de kitpistolen die wij aanbieden. Door de kit flacon in het kitpistool te plaatsen wordt de lijm of gelijkwaardig verspreidt en verspeelt u geen onnodig veel kit of lijm.  

Köhlerwoodcap biedt deskundig advies

Twijfelt u ergens over? Of heeft u nog vragen over een product? Geen enkel probleem! Neem contact met ons op en wij helpen u verder.