Glasdragers, glaslichters & glassnijders

Glasdragers, glaslichters & glassnijders zijn ideaal om werkzaamheden met glas uit te voeren. 

 

Glasdragers, glaslichters & glassnijders

Producten 1-9 van 20

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Meer voordeel

Ontvang direct korting op alles in ons assortiment.

Wees er snel bij!

Glassnijders, glaslichters & glaslepels

Köhlerwoodcap beschikt over een groot assortiment gereedschappen en apparatuur. Ons assortiment bestaat onder andere uit: boormachine, multitoolmachines, doseerapparaten, houtfreesmachine, glassnijders, glaslichters en glaslepels.

Glassnijders

Met de professionele glassnijder als hulpmiddel maakt u eenvoudig een kras op de te snijden lijn door het wieltje met druk over het glas te bewegen. Vervolgens kunt u het glas recht langs de aangebrachte lijn afbreken. De glassnijder is voorzien van een houten- of kunststof handvat en een hardmetalen wieltje. Het gebruik van een glassnijder is niet zo eenvoudig. Gebruik te alle tijden een stevige en gladde ondergrond. Leg bij het snijden een glassnijders schuifduimstok of liniaal langs de aangegeven lijn en kerf met het hardmetalen wieltje een onafgebroken lijn over het glas. Controleer of deze lijn over de gehele lijn doorloopt. Leg daarna een lat of blokje onder het glas en druk met uw vingers op het glas. Hierdoor breekt het gewenste stukje glas van het glas.

Glaslichters

Met onze glaslichter kunt u het glas en/of het kozijn gemakkelijk op de juiste positie zetten. Met een vacuum glasdrager wordt het dragen van glasplaten zo eenvoudig en veilig mogelijk gemaakt. Het beetpakken van een glasplaat is niet zonder risico. Door de scherpe randen van een glasplaat kunt u snel in uw handen snijden. Met een professionele glasdrager werkt u niet alleen veilig, maar ook nog eens eenvoudiger. Door een glasdrager op de glasplaat te zetten en de hendels over te halen, zuigt de glasdrager zich op de glasplaat vast en is deze eenvoudig te verplaatsen.

Glaslepels 

De ronde houten steel met kunststof kop of volledig kunststof glashevel, voor de plaatsing van glas in de sponning. De glaslepel kunststof is voorzien ribbels zodat het glas niet afschuift.

Köhlerwoodcap biedt deskundig advies

Twijfelt u ergens over? Of heeft u nog vragen over een product? Geen enkel probleem! Neem contact met ons op en wij helpen u verder.