Absorptiemiddelen

Absorptiemiddelen van Köhlerwoodcap zijn het ideale hulpmiddel voor gevaarlijke lekkende vloeistoffen. 

 

Absorptiemiddelen

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
Meer voordeel

Ontvang direct korting op alles in ons assortiment.

Wees er snel bij!

Absorptiemiddel

Köhlerwoodcap beschikt over een groot assortiment absorptiemiddelen. Instazorb is ons paradepaardje op dit gebied. Wanneer er olie of andere vloeistof gemorst of gelekt is, omdat deze niet afgesloten waren is het natuurlijk van groot belang om dit snel en veilig op te lossen. Met Instazorb bent u goed voorbereid en is het potentiële gevaar zo opgelost.

Industrieel absorberend materiaal

Wij bij Köhlerwoodcap vinden het erg belangrijk, dat uw werkomgeving veilig is en u niet uitglijdt op olie of een andere vloeistof. Dan is Instazorb absorptiemiddel het product dat u moet hebben. Door het absorptiemiddel op de vloeistof te gooien, wordt deze geabsorbeerd en is het potentiële gevaar verholpen. Door zijn absorberend vermogen en reactietijd is 1 zak Instazorb gelijk aan 2 zakken absorberend materiaal op kleibasis en is ook nog eens een 100% natuurlijk en ecologisch product. Daarnaast is de absorptiemiddel voorzien van alle wettelijke verplichtingen en is het ook nog eens milieuvriendelijk. Instazorb bevat geen kristallijn silicium en is hierdoor niet schadelijk voor de ogen en ademhalingssysteem. Door zijn ecologisch en ergonomisch gebruik is Instazorb het perfect hulpmiddel voor een veilige werkomgeving.

Köhlerwoodcap biedt deskundig advies

Twijfelt u ergens over? Of heeft u nog vragen over een product? Geen enkel probleem! Neem contact met ons op en wij helpen u verder.