Acrylaatkit

Köhlerwoodcap heeft hoogwaardige acrylaatkitten die zeer goed overschilderbaar zijn met vrijwel alle watergedragen en synthetische verven die verkleuring van verf voorkomen.

Acrylaatkit

Producten 1-9 van 14

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Meer voordeel

Ontvang direct korting op alles in ons assortiment.

Wees er snel bij!

Acrylaatkit

Köhlerwoodcap beschikt over een groot assortiment kitten en lijmen. De acrylaatkit aanbrengen kan soms nog wel een probleem zijn, maar met onze hoge kwaliteit kitpistolen is het repareren van kleine aansluitvoegen, naden en kieren zo gebeurd. Ook voor het afdichten van scheuren in zwaardere materialen zoals beton- en metselwerk of bij scheuren in de muur is acrylaatkit goed te gebruiken.

Acrylaatkit overschilderbaar

Acrylaatkit is na het aanbrengen simpel overschilderbaar. Daarnaast geeft de verf een extra beschermlaag aan de kit. De droogtijd acrylaatkit en acrylaatkit overschilderbaar tijd kan per aangeboden acrylaatkit verschillen. Door het grote assortiment dat Köhlerwoodcap aanbiedt, hebben wij voor elke klus de perfecte kit. Ook voor het afkitten van kozijnen, deuren, plinten, vensterbanken en trappen is acrylaatkit de beste afdichtingskit. Het duurt ongeveer een aantal uur voordat de kit is opgedroogd en volledig overschilderbaar na het opdrogen.

Kleuren acrylaatkit 

Köhlerwoodcap heeft naast veel verschillende kitten en lijmen ook verschillende kleuren in het assortiment. Zo hoeft u na aanbrengen van de kit deze niet te verven. Köhlerwoodcap heeft de volgende kleuren in het assortiment: Acrylaatkit ral 9010, Acrylaatkit 9010, Acrylaatkit zwart, Transparante acrylaatkit, Zwarte acrylaatkit, Acrylaatkit donkergrijs en Grijze acrylaatkit. Na het aanbrengen vormt het product een plasto-elastisch rubber door verdamping van het water uit de kit. Spuit de kit gelijkmatig leeg met een handdoseer- of kitpistool, waarbij u de oppervlakken voor de beginnende huidvorming met een vochtig werktuig aandrukt. De acrylaatkit is zowel binnen als buiten toepasbaar en is volledig reukloos tijdens het aanbrengen van de kit.

Köhlerwoodcap biedt deskundig advies

Twijfelt u ergens over? Of heeft u nog vragen over een product? Geen enkel probleem! Neem contact met ons op en wij helpen u verder.