Collomix

Collomix is gespecialiseerd in het produceren van hoge kwaliteit mengstaven, die bijzonder geschikt zijn voor het mengen van lak, verf, lijm, gips, cement en beton.

Collomix

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
Meer voordeel

Ontvang direct korting op alles in ons assortiment.

Wees er snel bij!

Collomix

Köhlerwoodcap biedt een ruim assortiment van Collomix mixer en mengstaven aan. Collomix is gespecialiseerd in het produceren van hoge kwaliteit mengstaven, die bijzonder geschikt zijn voor het mengen van uw materiaal (lak, verf, lijm, gips, cement en beton).

Collomix mixer

De Collomix mixer beschikt over voldoende vermogen en trekkracht, ook het vermengen van kant en klare mortels en lijmen is geen enkel probleem voor de mixer. Door de krachtige accu is elk materiaal zo gemixt en klaar om te gebruiken. Daarnaast is de Collomix mixer zo ontworpen, dat hij niet alleen gebruiksvriendelijk is, maar ook nog eens voorzien is van ergonomische handgrepen die zorgen voor een perfecte handligging en optimale werkhouding. De draairichting eenvoudig aan te passen, zodat de Collomix mixer zowel links- (trechtervorming van beneden naar boven) als rechtsdraaiend (Trechtervorming van boven naar beneden) is. Hierdoor kunt u kiezen hoe uw materiaal wordt gemengd.

Collomix mengstaaf 

Naast de Collomix mixer bieden wij ook losse mengstaven aan van Collomix. Deze mengstaven zijn voorzien van een aansluiting voor gebruik in een boormachine, handmenger met M-14 aansluiting of onze gepatenteerde HEXAFIX-koppeling. Daarnaast beschikt de Collomix mengstaaf over meerdere hoogwaardige lasverbindingen en bestaat uit duurzame materialen, waardoor de Collomix mengstaven een extra lange levensduur hebben.

De geometrie van de mengstaaf en de viscositeit van het materiaal moeten bij elkaar passen. Pas dan kan het materiaal snel in de definitieve vorm worden gebracht, Zonder klonters en spatten. Daarom bieden wij een breed aanbod van Collomix mengstaven in verschillende diameters, waardoor elk materiaal gemengd kan worden op de meest gebruiksvriendelijke manier. Bekijk ook ons gehele assortiment mengstaven

Köhlerwoodcap biedt deskundig advies

Twijfelt u ergens over? Of heeft u nog vragen over een product? Geen enkel probleem! Neem contact met ons op en wij helpen u verder.