PBM

PBM (Persoonlijke beschermingsmiddelen) worden gebruikt door mensen die beroepen uitoefenen waar risico's aan verbonden zijn, om letsel en lichamelijke schade te voorkomen. Köhlerwoodcap biedt diverse beschermingsmogelijkheden.

PBM

Producten 1-9 van 13

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Meer voordeel

Ontvang direct korting op alles in ons assortiment.

Wees er snel bij!

PBM - Persoonlijke Beschermingsmiddelen

Köhlerwoodcap beschikt over een groot assortiment gereedschappen en apparatuur. Ons assortiment bestaat onder andere uit: boormachinemultitoolmachinesdoseerapparatenhoutfreesmachine, glassnijders, glaslichters en glaslepels. Daarnaast heeft Köhlerwoodcap een groot assortiment aan persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM). Zo werkt u niet alleen gezond, maar ook nog eens  op een veilige werkplek.

Gehoorbescherming

In de Arbowet is vastgelegd, dat de werkgever met behulp van de zogeheten arbeidhygiënische strategie moet zorgen voor een veilige en gezonde werkplek. PBM kopen kan bij Köhlerwoodcap. Zo hebben wij genoeg PBM-artikelen waarmee u elke klus veilig kan uitvoeren. Zo hebben wij de Woodcap-veiligheidsbril die uw ogen beschermt tijdens het werken met gevaarlijk gereedschap. De oorpluggen met ingebouwd koordje zorgen ervoor, dat uw gehoord beschermd is en daarnaast zijn ze ook nog eens per paar hygiënisch verpakt (10 per zakje). Met het mondkapje met ventiel, klasse FFP2, bent u volledig beschermd tegen giftige dampen.

Köhlerwoodcap biedt deskundig advies

Twijfelt u ergens over? Of heeft u nog vragen over een product? Geen enkel probleem! Neem contact met ons op en wij helpen u verder.