Let op: Nu bij één doos (12 kokers) Flexipox XT 2-in-1 kokers á 250ml een gratis stayer Delta150 schuurmachine cadeau t.w.v. €71,40 incl. btw

Condtrol

Condtrol meetinstrumenten en hulpmiddelen zijn hoogwaardige instrumenten met high-end specificaties voor mid-range prijzen.

 

Condtrol

Producten 1-9 van 24

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Meer voordeel

Ontvang direct korting op alles in ons assortiment.

Wees er snel bij!

Condtrol meetinstrumenten

Köhlerwoodcap biedt een ruim assortiment van Condtrol aan. Condtrol is gespecialiseerd in het aanbieden van hoge kwaliteitproducten zoals: afstandsmeters, kruislijnlasers, vochtmeters, laagdiktemeters en warmte camera’s.

Condtrol kruislijnlasers 

De Condtrol laserinstrumenten zijn hoogwaardige laserinstrumenten met high-end specificaties voor mid-range prijzen. De Condtrol laserinstrumenten zijn zo ontworpen dat ze tegen een stootje kunnen. Naast een stevig ontwerp zijn de laserinstrumenten van Condtrol ook nog eens volledig stofdicht en spatwaterdicht. Met hun zeer compacte afmeting zijn de laserinstrumenten van Condtrol makkelijk te hanteren en  eenvoudig op te bergen in broek-, borst- of jaszak en overal mee naar toe te nemen.

Condtrol producten die wij op de website hebben staan zijn o.a. de NEO X220, Condtrol Smart 40, Condtrol kruislijnlaser Unix 360 en nog vele andere laserinstrumenten. Zo hebben wij voor elke situatie het juiste hulpmiddel. Of u nou de afstand tussen de muur moet meten of misschien wel een zeer compacte en robuuste kruislijnlaser met tripod voor de meeste uitlijnklussen bij binnen gebruik. Bekijk ook ons gehele assortiment met kruislijnlasers.

Als set of los verkrijgbaar 

U kunt de laserinstrumenten zowel los als in een complete set kopen. In een set ontvangt u een stevige tripod, waarin de laser op zijn plaatst wordt gehouden door een sterke magneet. Deze set is veilig te vervoeren met een oersterke koffer. Bekijk snel ons gehele assortiment aan meetinstrumenten.

Köhlerwoodcap biedt deskundig advies

Twijfelt u ergens over? Of heeft u nog vragen over een product? Geen enkel probleem! Neem contact met ons op en wij helpen u verder.