Ventilatielatten

Ventilatielatten zijn dunne geïmpregneerd ventilatielatten met een open profiel, die worden bevestigd op de damp-open folie aan het stijl- en regelwerk.

Ventilatielatten

1 product

Van hoog naar laag sorteren
Meer voordeel

Ontvang direct korting op alles in ons assortiment.

Wees er snel bij!

Ventilatielatten

Ventilatielatten zijn er in vele afmetingen, modellen, kleuren en afwerkingen. En helemaal bij Köhlerwoodcap, want wij hebben ons assortiment uitgebreid met kortere afmetingen, waardoor ze naadloos in het Kowo-concept kunnen worden meegenomen. Door de kortere afmeting is de ventilatielat gemakkelijk te vervoeren in elke bus en zelfs in de auto. Gebruikt u de latten langere tijd niet, dan vervormen ze niet en blijven recht. Ideaal dus voor de kleinere renovatieklus of reparatie.

Ventilatielat plaatsen 

Ventilatielatten plaatsen is dankzij Köhlerwoodcap zo gepiept. De ventilatielat beschikt over diverse inkepingen die zorgen voor een verbeterde ventilatie achter de isolatie. Op die manier kunt u eventuele vochtproblemen in uw kozijnen voorkomen.

Ventilatielat geïmpregneerd 

Köhlerwoodcap biedt ventilatielatten aan, die volledig geïmpregneerd zijn en door een strenge keuring zijn gekomen. Zo krijgt u beste ventilatielat voor de beste prijs. Daarnaast is geïmpregneerd hout duurzaam en kan het hoge druk weerstaan. Zo wordt de levensduur van een ventilatielat met minstens 3 en tot wel maximaal 5 keer verlengd. Daarnaast zijn deze ventilatielatten extra goed bestand tegen schimmel, vocht en rot. Het bestellen van de ventilatielatten kan eenvoudig via de webshop of u kunt ze ophalen bij onze afhaalbalie in Rotterdam. Ons deskundig personeel kan u helpen bij het uitzoeken van de juiste ventilatielat en advies geven over het plaatsen ervan.

Köhlerwoodcap biedt deskundig advies

Twijfelt u ergens over? Of heeft u nog vragen over een product? Geen enkel probleem! Neem contact met ons op en wij helpen u verder.