Inspectie instrumenten

Om nauwkeurig te meten heeft Köhlerwoodcap de juiste inspectie instrumenten in haar assortiment. Zo bent u verzekerd van het juiste resultaat.

 

Inspectie instrumenten

Producten 1-9 van 18

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Meer voordeel

Ontvang direct korting op alles in ons assortiment.

Wees er snel bij!

Inspectie instrumenten

Köhlerwoodcap beschikt over een gespecialiseerd assortiment van geavanceerde precisie meetinstrumenten voor het meten van o.a. vocht, RV%, dauwpunt, temperatuur, hechting, laagdikte, wanddikte, afstand, glans en ruwheid. Om u hier mee te helpen hebben wij ook een groot assortiment inspectie-instrumenten. Denk hierbij aan: priem gereedschap, breekmes, radiusmeter en hechtingstape

Meet gereedschap 

Met een breed assortiment beglazingsmaterialen en vulmiddelen bieden wij ook het gereedschap aan wat u moet helpen om uw klus zo eenvoudig mogelijk uit te voeren. Een van deze gereedschappen is de priem. Het priem gereedschap is een gereedschap dat u dagelijks zult gebruiken.

Zo is een priem vierkant onmisbaar bij het maken van een klein, ondiep gaatje om in een voorwerp te prikken. Anders dan een gewone priem is de priem van Köhlerwoodcap voorzien van een vierkant geslepen kop. Hierdoor is het beter mogelijk om hout te inspecteren. Er is meer grip op het materiaal. Voorzien van prettige soft-grip handgreep. Een ander handig inspectie instrument is de pocket microscoop / peak loep. Hierdoor kan je ter plaatse snel iets vergroten en de situatie goed inschatten. Kortom: om al uw klussen snel en eenvoudig uit te voeren zijn de inspectie instrumenten van Köhlerwoodcap onmisbaar.

Köhlerwoodcap biedt deskundig advies

Twijfelt u ergens over? Of heeft u nog vragen over een product? Geen enkel probleem! Neem contact met ons op en wij helpen u verder.