Let op: Blue Monday? Daar doen wij niet aan bij Köhlerwoodcap, Wij worden vrolijk van blauwe dingen! Om iedereen toch een beetje op te vrolijken op de meest deprimerendste dag van het jaar, ontvangt iedereen die een order plaats via onze webshop een gratis hoodie en wintermuts. Zo loopt u deze winter in ieder geval geen blauwtje. Laat in het opmerkingenveld achter wat u gewenste maat is.

Kruislijnlasers

Kruislijnlasers zijn uitermate geschikt voor diverse uitlijnwerkzaamheden en helpen u waterpas te werken. Bij Köhlerwoodcap vindt u een ruim assortiment in verschillende kruislijnlasers, perfect voor iedere meettaak.

Kruislijnlasers

Producten 1-9 van 11

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Meer voordeel

Ontvang direct korting op alles in ons assortiment.

Wees er snel bij!

Kruislijnlaser

Köhlerwoodcap beschikt over een gespecialiseerd assortiment van geavanceerde precisie meetinstrumenten voor het meten van o.a. vocht, RV%, dauwpunt, temperatuur, hechting, laagdikte, wanddikte, afstand, glans en ruwheid.

Kruislijnlaser: Groen of rood?

Het grote voordeel van een kruislijnlaser is, dat u nooit meer een potlood of waterpas hoeft te gebruiken voor de perfecte recht lijn. Daarnaast zijn de kruislijnlasers die wij aanbieden bijzonder nauwkeurig en zowel horizontaal als verticaal te gebruiken. Met een aantal simpele handelingen projecteert u de laserlijn op uw muur, plafond, of vloer. Mocht u veel buiten werken, dan is het aan te bevelen om een van onze kruislijnlasers te gebruiken die voorzien is van een groene laser. Door de speciale KTP-kristallen wordt het laserlicht in het groen weergegeven en kunt u zonder problemen uw planken kaarsrecht ophangen. Groen licht is beter zichtbaar voor het menselijk oog en is beter te zien wanneer de zon schijnt.

Kruislijnlaser eigenschappen

Köhlerwoodcap beschikt over een groot assortiment kruislijnlasers. Zo kunnen wij u verzekeren dat wij voor elke klus de juiste kruislijnlaser in ons assortiment hebben. Een van de beste kruislijnlasers die wij hebben is de Condtrol NEO G220. Deze kruislijnlaser beschikt over een zelfnivellerende laser die ervoor zorgt dat de laserlijnen automatisch waterpas staan. Deze 3 lijns kruislijnlaser zorgt ervoor dat u vanuit verschillende hoeken een perfecte laserlijn kunt projecteren. Zo is het geen enkel probleem om hoeken van 90 graden op een muur af te tekenen om bijvoorbeeld uw tv op te hangen.

Köhlerwoodcap biedt deskundig advies

Twijfelt u ergens over? Of heeft u nog vragen over een product? Geen enkel probleem! Neem contact met ons op en wij helpen u verder.