Tackers

Tackers zijn geschikt voor het bevestigen van houten platen, isolatiemateriaal en diverse andere materialen. 

Tackers

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
Meer voordeel

Ontvang direct korting op alles in ons assortiment.

Wees er snel bij!

Tacker

Köhlerwoodcap beschikt over een groot assortiment gereedschappen en apparatuur. Ons assortiment bestaat onder andere uit: boormachine, multitoolmachines, kitpistolen, doseerapparaten, houtfreesmachines en tackers. Tacker kopen maken wij nog makkelijker met onze nieuwe webshop. Köhlerwoodcap is hét adres bij uitstek voor de aanschaf van professioneel gereedschap. Ook voor een pneumatische tacker of elektrische tacker zit u hier goed.

Senco tacker

Wij bij Köhlerwoodcap bieden verschillende tackers aan die perfect zijn voor constructie, meubels, kasten en lijsten. De Senco SFN30 tacker is door zijn polymeer behuizing een van de lichtste machines op de markt en is daarnaast gebruiksvriendelijk. De Senco SFN30 schiet 1,8 mm (DA) afwerkspijkers met een lengte van 25 tot 65 mm en het gebruiksgemak is ook gegarandeerd door een diepteinstelling en draaibare luchtuitlaat (lucht tacker).

Rapid tacker

De Rapid tacker beschikt over Dry Fire Control, veilige beveiliging, verschillende diepteinstellingen, vliegwiel-drive voor hoog vermogen en betrouwbaarheid en Quick-release voor vastgeslagen spijkers. De Rapid tacker accu BN64 word geleverd met 2 x een 18V Li-Ion 2.0 Ah accu. Per lading kunnen meer dan 500 spijkers worden geschoten. De Rapid accu tacker beschikt ook over een ‘instant trigger’,  zodat er snel geschoten kan worden tijdens het nieten/spijkeren.

Köhlerwoodcap biedt deskundig advies

Twijfelt u ergens over? Of heeft u nog vragen over een product? Geen enkel probleem! Neem contact met ons op en wij helpen u verder.