Bostik

Bostik is wereldwijd toonaangevend in de industrie, bouw en consumentenmarkt. Door hun innovatieve kitten en lijmen spelen ze in op de wensen van de klant. 

Bostik

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
Meer voordeel

Ontvang direct korting op alles in ons assortiment.

Wees er snel bij!

Bostik 

Köhlerwoodcap biedt kitten en lijmen aan van de hoogste kwaliteit. Bostik is gespecialiseerd in het produceren van hoge kwaliteit kitten, lijmen, purschuimen en sprays voor verschillende bouwsectoren en industrieën .

Bostik lijm 

Zoals de professionals al langer weten, staan de Bostik tegellijm, kitten en primers garant voor kwaliteit. Mede door zijn oplosmiddelvrije en zeer emissiearmedispersie lijm beschikken de lijmen over een zeer hoge kleefkracht. Hierdoor wordt het plaatsen van keramische tegels, glasmozaïek, kalksteen en vele andere soorten tegels een eenvoudige klus die snel is uitgevoerd. Het afdichten van scheidingswanden, deuren, tegels en vloeren is geen enkel probleem voor Bostik.

In combinatie met Bostik voegmortel wordt het nog gebruiksvriendelijker om verschillende soorten bestratingen te voegen. Bostik voegmortel is daarnaast ook onderhoudsvriendelijk en vuilafstotend. In ons assortiment bevinden zich vele varianten Bostik lijmen en kitten.

Bostik Simson 

Bostik Simson is speciaal ontwikkeld voor de scheepsbouw, hierdoor is de Bostik Simson variant uitermate geschikt voor waterbestendige afdichtingen van naden in houten dekken en diverse dekmaterialen op boten. Daarnaast beschikt de Bostik Simson over een speciale laag, waardoor de kit niet wordt aangetast door reinigingsmiddelen en dus voorzien is van een hoge chemische weerstand. De Bostik Simson biedt overigens ook een langdurige weerstand tegen zout en koud water en is 100% UV-bestendig.

Veilig en betrouwbaar 

Wanneer u gebruik maakt van de kitten en lijmen van Bostik, dan kiest u voor een veilig en betrouwbaar product. Zo zijn alle Bostik producten voorzien van een veiligheidskenmerk en voldoen aan alle internationale en nationale bouw- en milieunormen. 

Offerte Bostik aanvragen?

Köhlerwoodcap biedt een breed assortiment aan als het gaat om kitten en lijmen. Wij vinden het uiterst belangrijk, dat u voorzien wordt van de juiste informatie en service. Twijfelt u ergens over? Of heeft u nog vragen over een product? Of wilt u een offerte aanvragen? Geen probleem! Neem contact met ons op en wij helpen u verder.