Kitpistolen

kitpistolen zijn een onmisbaar stuk gereedschap bij het verwerken van uw kit of lijm producten. Köhlerwoodcap beschikt over een ruim assortiment kitpistolen.

Kitpistolen

Producten 1-9 van 27

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Meer voordeel

Ontvang direct korting op alles in ons assortiment.

Wees er snel bij!

Kitspuiten

Köhlerwoodcap beschikt over een groot assortiment gereedschappen en apparatuur. Ons assortiment bestaat onder andere uit: boormachine, multitoolmachines, doseerapparaten, houtfreesmachines en kitspuiten. Een kitpistool, ook wel een kitspuit genoemd, is een hulpmiddel dat absoluut niet in het assortiment van de doe-het-zelver of professional mag ontbreken. Het aanbrengen van kitten kan een lastig klusje zijn. Denk bijvoorbeeld aan het dichtkitten van een voeg of het lijmen van een vensterbank. Door middel van een professioneel kitpistool kunt u de kit gelijkmatig aanbrengen zonder kit te verspillen. Daarnaast hebben wij vele verschillende kitspuiten in ons assortiment. Zo hebben wij kitpistool professioneel die werken op luchtdruk en kitspuiten die werken op basis van een accu.

Elektrische kitspuit

Met een kitspuit op accu kunt u, zonder dat u last heeft van een snoer, gemakkelijk naden kitten en lijm aanbrengen voor het bevestigen van verschillende materialen. Met de accu kitspuit kunt u zeer precies te werk gaan. Tevens verkopen we een kitspuit met een drupper functie voor een nette afwerking. Deze functie voorkomt verspilling van kit. 

Kitspuit op lucht

Een pneumatische kitspuit, ook wel een perslucht kitpistool genoemd, is een kitspuit die werkt op lucht. Een kitspuit op perslucht maakt gebruikt van luchtdruk en verwerkt de inhoud van de kokers door middel van lucht. Het ontluchtingsventiel voorkomt het ongewenst doorstromen van kit bij het loslaten van de trekker. Kortom: een kitpistool kopen doe je bij Köhlerwoodcap.

Köhlerwoodcap biedt deskundig advies

Twijfelt u ergens over? Of heeft u nog vragen over een product? Geen enkel probleem! Neem contact met ons op en wij helpen u verder.