Tochtprofielen

Tochtprofielen zijn geschikt voor het afdichten van deur-en raamsluitingen.

Tochtprofielen

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
Meer voordeel

Ontvang direct korting op alles in ons assortiment.

Wees er snel bij!

Tochtprofielen 

Köhlerwoodcap beschikt over een zeer ruim assortiment tochtprofielen en tochtbanden voor het afdichten van deur-en raamsluitingen. Vaak gaat een groot deel van de warmte in huis verloren door tocht. Tochtwering wordt gebruikt om plaatsen waar warmte in of uit de woning lekt af te dichten. Köhlerwoodcap levert zowel tochtprofielen inbouw als tochtprofielen opbouw.

Tochtprofiel deur

Tochtprofielen worden tussen deuren en kozijnen geplaatst en zorgen ervoor dat er geen tocht naar binnen kan komen. De tochtprofielen die wij als Köhlerwoodcap aanbieden, zijn geschikt voor zowel buiten- als binnendeuren. Door een deur tochtprofiel te plaatsen blijft uw huis/kamer goed op temperatuur en verliest u geen warmte en hoeft u niet onnodig te stoken. De tochtprofielen zijn gemakkelijk op maat te maken zonder dat de profielen buigen of knikken. Met de tochtprofiel schuifdeur kunt u ook uw schuifdeur voorzien van een tochtprofiel. Zo sluit de schuifdeur tegen de tochtprofiel aan en zijn ze met acrylaatverf overschilderbaar.

Tochtprofiel raam

Tocht ontsnapt niet alleen via de deur, maar kan ook ontsnappen via het raam/kozijn. Met een eenvoudig te plaatsen raam tochtprofiel of kozijn tochtprofiel is uw huis volledig beschermd tegen warmteverlies door tocht. Naast de tochtprofielen bieden wij ook tochtband aan. Dit tochtband is zelfklevend en is gemaakt van hoogwaardig EPDM en PVC.

Köhlerwoodcap biedt deskundig advies

Twijfelt u ergens over? Of heeft u nog vragen over een product? Geen enkel probleem! Neem contact met ons op en wij helpen u verder.