Let op: Nu bij één doos (12 kokers) Flexipox XT 2-in-1 kokers á 250ml een gratis stayer Delta150 schuurmachine cadeau t.w.v. €71,40 incl. btw

Beglazings- & afdichtingsmaterialen

Beglazings- & afdichtingsmaterialen zijn onmisbaar tijdens het plaatsen van glas, daarom wilt u natuurlijk enkel met kwaliteitsproducten werken. Bij Köhlerwoodcap vindt u een groot assortiment met ruime keuze.

Beglazings- & afdichtingsmaterialen

Producten 1-9 van 141

Van hoog naar laag sorteren
Meer voordeel

Ontvang direct korting op alles in ons assortiment.

Wees er snel bij!

Beglazings- & afdichtingsmaterialen

Köhlerwoodcap beschikt over een ruim assortiment beglazingsmaterialen. Denk hierbij aan onze beglazingsblokjes, milieuvriendelijke glaslatten en verschillende beglazings en afdichtingsbanden, zoals de Vito Glaserfix en AWX celband.

Beglazings- en afdichtingsband

Beglazings- en afdichtingsband zijn in vele verschillende varianten beschikbaar. Zo hebben wij voor elke klus de perfecte beglazings- en afdichtingsbanden. Al onze afdichtingsbanden zijn voorzien van de NPR 3577 plaatsingsnorm en zijn zowel binnen als buiten geschikt voor het afdichten van voegen tegen kou, warmte, wind, water en geluid.

Beglazingsblokjes plaatsen

Beglazingsblokjes zijn essentieel tijdens het plaatsen van glas. Zo beschikken wij over een breed beglazingsblokjes assortiment en bieden wij zowel raster, tunnel als triple beglazingsblokjes aan. De kunststof beglazingsblokje zijn vervaardigd van hoogwaardig PP (polypropyleen), en bevatten dus geen weekmakers! De beglazingsblokjes voorkomen dat het glas in aanraking komt met de sponning zodat er een ruimte vrij blijft tussen het glas en het kozijn. Hierdoor kan het kozijn ventileren en kan vocht gemakkelijk weglopen.

  • Plaats de glasblokjes / beglazingsblokjes op minimaal 5 cm uit de hoeken.
  • De exacte plaatings van de blokjes is per situatie verschillend. Laat u hier vooraf goed over informeren.
  • Gebruik glasblokjes die minimaal 2 mm breder zijn dan de dikte van de ruit. 
  • De dikte van het blokjes is gelijk aan de omtrekspeling van de ruit
  • Check de NPR3577 voor de plaatsingsrichtlijnen om te voldoen aan de NEN3576

Na het plaatsen van het glas is het noodzakelijk dat u deze naden en kieren nog afkit. Neem hiervoor een kijkje op onze pagina kitten & purschuim

Köhlerwoodcap biedt deskundig advies

Twijfelt u ergens over? Of heeft u nog vragen over een product? Geen enkel probleem! Neem contact met ons op en wij helpen u verder.