Let op: Nu bij één doos (12 kokers) Flexipox XT 2-in-1 kokers á 250ml een gratis stayer Delta150 schuurmachine cadeau t.w.v. €71,40 incl. btw

Beglazingsblokjes

Beglazingsblokjes / glasblokjes / stelblokjes zijn essentieel in het stellen en ondersteunen van glas volgens de NPR 3577 norm. De beglazingsblokjes van Köhlerwoodcap zijn 100% weekmakervrij en van uitstekende kwaliteit! 

Beglazingsblokjes

Producten 1-9 van 13

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Meer voordeel

Ontvang direct korting op alles in ons assortiment.

Wees er snel bij!

Kunststof beglazingsblokje

Kunststof beglazingsblokjes zijn essentieel tijdens het plaatsen van glas. Zo beschikken wij over een breed glasblokjes assortiment en bieden wij zowel raster, tunnel als triple beglazingsblokjes aan. De Gluske glasblokjes zijn vervaardigd van hoogwaardig PP (polypropyleen) en bevatten dus geen weekmakers! Köhlerwoodcap beschikt over het grootste assortiment beglazingsblokjes van Nederland. Zo zijn onze blokjes te vinden vanaf 1 mm tot en met 10 mm dik.

De kunststof stelblokjes voorkomen dat het enkel glas of dubbel glas in aanraking komt met de sponning, zodat er een ruimte vrij blijft tussen het glas en het kozijn. Hierdoor kan het kozijn ventileren en kan vocht gemakkelijk weglopen (aansluiting van het glas). Na het plaatsen van het glas is het noodzakelijk dat u deze naden en kieren nog afkit.

Beglazingsblokjes plaatsen

Het is belangrijk het juiste type kunststof Gluske glasblokje te kiezen, de glasblokjes juist te plaatsen en de juiste breedte te kiezen. Beglazingsblokjes plaatsen kan een hele klus zijn, maar met het juiste materiaal wordt het een stuk eenvoudiger. Onze kunststof blokjes zijn resistent tegen randafdichtingen van dubbel glas (beglazingsblokjes enkel glas is ook geen enkel probleem) en beglazingskitten. Door het geribbelde oppervlak worden piekbelastingen op snijkanten geminimaliseerd. De beglazingsblokjes zijn bestand tegen hogere temperaturen en de verouderingsweerstand is zeer groot.

Behalve voor beglazing kunnen de blokjes worden ingezet voor diverse steltoepassingen. Köhlerwoodcap is al ruim 30 jaar dealer van Gluske / Roto en beschikt over een groot glasblokjes assortiment. Onze blokjes kunnen gebruik worden voor onder andere schuiframen, openslaand raam, kiepraam en kantelraam. Na het plaatsen van het glas is het noodzakelijk dat u deze naden en kieren nog afkit. Neem hiervoor een kijkje op onze pagina kitten & purschuim. Daarnaast beschikt Köhlerwoodcap over volrubber-beglazingsblokjes, keggen, wiggen, glaszuigers en andere materiaal dat onmisbaar is tijdens het plaatsen van glaswerk. 

Köhlerwoodcap biedt deskundig advies

Twijfelt u ergens over? Of heeft u nog vragen over een product? Geen enkel probleem! Neem contact met ons op en wij helpen u verder.