Epoxy plamuur vulmiddelen

Epoxy plamuur vulmiddelen zijn geschikt voor het repareren van schade aan uw kozijnen, ramen of deuren? 

 

Epoxy plamuur vulmiddelen

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
Meer voordeel

Ontvang direct korting op alles in ons assortiment.

Wees er snel bij!

Epoxy vulmiddelen

Köhlerwoodcap beschikt over een groot assortiment epoxy plamuur vulmiddelen. Ons assortiment bestaat onder andere uit: Woodcap Flexipox 2-in-1 kokers, Woodcap Flexipox XT & SD A+B variant, Woodcap Rapidox en IMPA Legnostuk. Door dit grote assortiment zit er altijd wel een geschikt epoxy plamuur vulmiddel bij voor uw renovatieklus.

Soorten epoxy plamuur

Köhlerwoodcap heeft verschillende soorten kneedbare epoxy plamuren. Voor het duurzaam vullen en repareren van houtrotschade, gaten, scheuren, naden en noesten in kozijnen, deuren, ramen en constructies is de Woodcap Flexipox (vuldiepte 5 tot en met 50 mm) uitermate geschikt. Ideaal voor het waterdicht afsluiten van poreuze oppervlakken. Zeer goed weersbestendig en kan dus binnen en buiten worden toegepast. Daarnaast beschikt deze flexibele epoxy plamuur over een hoge densiteit en is dus zeer sterk na uitharding. Na de uitharding is de ondergrond goed te schuren, schaven, boren of te verven. 

Woodcap Rapidox (vuldiepte 1 tot en met 20 mm) is een twee componenten epoxy plamuur die beschikt over een zeer snel uithardend vulmiddel. Door deze formule is dit ons sneldrogende epoxy plamuur (droog binnen 30 minuten), en dus uitermate geschikt voor het snel vullen van gaatjes en beschadigingen in houten, metalen en steenachtige ondergronden. De epoxy plamuur is bestand tegen water, oliën, vetten, chemicaliën en is zowel binnen als buiten toepasbaar. Na 30 minuten is de ondergrond schuurbaar en geschikt om te voorzien van een nieuwe verflaag.

Voordelen van epoxy plamuur 

Epoxy is een plamuur op basis van twee componenten en daardoor zeer sterk en vochtbestendig. 

  • Voor bijna alle ondergronden toepasbaar
  • Voor onderwater toepassing en boven water toepassing (scheepvaart)
  • Te gebruiken vanaf 0 graden Celsius
  • Water en chemicaliën bestendig
  • Geen krimp
  • Goed schuurbaar na uitharding
  • Te gebruiken vanaf 0 graden Celsius
  • Hecht op vrijwel alles
  • Extreem goed te modelleren
  • Overschilderbaar met elk gewenst verfsysteem

Köhlerwoodcap biedt deskundig advies

Twijfelt u ergens over? Of heeft u nog vragen over een product? Geen enkel probleem! Neem contact met ons op en wij helpen u verder.