Vawa

Vawa staat bekend om zijn expertise als het gaat om het afdichten van voegen en aansluitingen bij kozijnen. De afdichtingsmaterialen van Vawa komen goed tot hun recht bij toepassingen in de venster-, deur- en droogbouw.

Vawa

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
Meer voordeel

Ontvang direct korting op alles in ons assortiment.

Wees er snel bij!

Vawa 

Köhlerwoodcap biedt een ruim assortiment van Vawa aan. Vawa is gespecialiseerd in het aanbieden van hoge kwaliteitproducten zoals: hoogstaande afdichtingskitten, PU-schuimen en lijmen, beglazingsartikelen, glaslatten, ventilatieroosters en voorzetramen voor de bouw en industrie.

Afdichtingsmaterialen

Vawa staat bekend om zijn expertise als het gaat om het afdichten van voegen en aansluitingen bij kozijnen. De afdichtingsmaterialen van Vawa komen goed tot hun recht bij toepassingen in de venster-, deur- en droogbouw. Zo biedt Vawa diverse afdichtingsmaterialen aan, die geschikt zijn voor elke klus en is een probleemloze afdichting op elke bouwplaats gegarandeerd. Een aantal van deze producten zijn celband, compriband, glaspleisters, PUR-schuimen en kruisroede montage tape.

Brandwerend afdichtingsmaterialen

Daarnaast biedt Vawa brandwerende afdichtingsmaterialen aan die volledig voldoen aan de eisen die worden gesteld aan brandwerende systemen. Een van deze producten zijn de Flammi brandwerende blokjes. Door de uitstekende mechanische en isolerende eigenschappen blijft het Flammi blokje bij hoge temperaturen intact en isoleert de warmteoverslag van het glas naar het kozijn. Daarnaast zal het glas niet in de sponning zakken en initiële rook-en vlamdoorslag voorkomen. De Flammi brandwerende blokjes zorgen er in combinatie met Kerafix, Kerabrand of  Flammiband voor, dat er geen giftige en irriterende stoffen of gassen vrijkomen bij verdamping.

Köhlerwoodcap biedt deskundig advies

Twijfelt u ergens over? Of heeft u nog vragen over een product? Geen enkel probleem! Neem contact met ons op en wij helpen u verder.