Afstandsmeters

Bent u zoek naar een professionele laser afstandsmeter, waarmee u uw klussen nóg nauwkeuriger uit kunt voeren? Bij Köhlerwoodcap bent u aan het juiste adres voor een groot assortiment laser afstandsmeters van hoogwaardige kwaliteit.

Afstandsmeters

Producten 1-9 van 17

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Meer voordeel

Ontvang direct korting op alles in ons assortiment.

Wees er snel bij!

Laser afstandsmeter

Köhlerwoodcap beschikt over een gespecialiseerd assortiment van geavanceerde precisie meetinstrumenten voor het meten van o.a. vocht, RV%, dauwpunt, temperatuur, hechting, laagdikte, wanddikte, afstand, glans en ruwheid.

Leica afstandsmeter

Een laser afstandsmeter is het ideale hulpmiddel tijdens het meten. Met een laser afstandsmeter verricht u met een laserlijn eenvoudig metingen. Door de afstandsmeter ergens op te richten en deze in te drukken, krijgt u extreem nauwkeurige meetresultaten terug. Nog nooit was het zo gemakkelijk om breedte, hoogte, oppervlakte of zelfs diameter van een object te bepalen. Met de Leica afstandmeter laser is het ook mogelijk om de verrichte metingen en waardes naar uw telefoon of tablet te exporteren. Op deze manier raken gegevens over de gemeten richtpunten niet verloren en kunnen ze gebruikt worden voor bijvoorbeeld het maken van bouwtekeningen.

Een van onze paradepaardjes op het gebied van afstandsmeters is de Leica Disto afstandmeter productlijn. De combinatie van een digitale zoeker (camera) en een 360° tilt sensor maken metingen mogelijk, zoals geen enkele andere conventionele afstandsmeter dat kan. Dankzij de ingebouwde camera kunt u buiten moeiteloos afstanden meten, zelfs als u de laserspot met het oog niet meer kunt zien. Ook bent u met Bluetooth Smart-Technologie en Leica-apps helemaal voorbereid op de toekomst. Daarnaast beschikken deze afstandsmeters over een ruim meetbereik en worden deze op een groot kleurendisplay van hoge resolutie weergegeven.

Köhlerwoodcap biedt deskundig advies

Twijfelt u ergens over? Of heeft u nog vragen over een product? Geen enkel probleem! Neem contact met ons op en wij helpen u verder.