AWX

AWX celband is een hoogwaardig beglazingsband, met een unieke UV-vernettende acrylaat lijmlaag. Mede door deze innoverende lijmlaag kleeft het AWX celband of glasband direct van de rol.

AWX

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
Meer voordeel

Ontvang direct korting op alles in ons assortiment.

Wees er snel bij!

Coroplast AWX Celband

Köhlerwoodcap biedt een ruim assortiment van AWX celband aan. AWX is gespecialiseerd in het produceren van hoge kwaliteit celband dat bijzonder geschikt zijn ten behoeve van beglazing en afdichtingen.

Hoogwaardig beglazingsband

Coroplast AWX celband is een hoogwaardig beglazingsband, met een unieke UV-vernettende acrylaat lijmlaag. Mede door deze innoverende lijmlaag kleeft het AWX celband of glasband direct van de rol. Hierdoor heeft u ook geen last van afval en kleeft het AWX celband op bijna elke ondergrond, zelfs als de ondergrond bedampt is. Daarnaast is het celband corrigeerbaar na het aanbrengen en zijn de schrijven gemakkelijk van elkaar los te halen. Het Coroplast AWX celband is voorzien van een duurzame en hersluitbare verpakking die ook nog eens milieuvriendelijk is. Daarnaast voldoet het AWX celband ook aan alle nieuwe NPR 3577 eisen.

AWX celband op haspel

Coroplast AWX wordt voornamelijk ingezet als sluitband bij beglazing in houten kozijnen. Daarnaast wordt Coroplast AWX ook toegepast als afstandhouder, afdichter, isolering, bescherming om schokken te absorberen. Mocht u bezig zijn met een grote klus dan kunt u de Coroplast AWX celband ook in combinatie met een handige haspel gebruiken. Dit AWX celband hebben wij in de variant van 450 (9x4) meter en 600 (9x3) meter en het is beschikbaar in de kleuren zwart en wit. Bekijk ons gehele assortiment afdichten/celband.

Köhlerwoodcap biedt deskundig advies

Twijfelt u ergens over? Of heeft u nog vragen over een product? Geen enkel probleem! Neem contact met ons op en wij helpen u verder.