Koffers

Handige koffers die je zelf samen kan stellen met de juiste maat beglazingsblokjes.

Koffers

1 product

Van hoog naar laag sorteren
Meer voordeel

Ontvang direct korting op alles in ons assortiment.

Wees er snel bij!

Eenvoudig meenemen naar locatie

Onze beglazingsblokjes zijn verpakt in een hersluitbaar kartonnen doosje of plastic zakje, voor de kleine klus is dit ideaal. Maar wanneer je meerdere diktes nodig heeft worden dit wel heel doosjes of plastic zakjes, met onze koffers / systainers kunt u de blokjes zelf indelen en veilig meenemen. Zo zijn deze koffers zelf in te delen en kunnen ze tegen een stootje. Daarnaast beschikken deze koffers over een handig handvat en stevige sluiting. Daarnaast beschikken wij over een Gluske starterskoffer in de afmetingen 22 t/m 40 mm. Hiervoor zijn ook handige navul verpakkingen te koop en zijn deze zelf in te delen. Kortom: Ideaal om overal mee naar toe te nemen zodat u nooit zonder beglazingsblokjes zit. 

Beglazingsblokjes plaatsen

De beglazingsblokjes voorkomen dat het glas in aanraking komt met de sponning, zodat er een ruimte vrij blijft tussen het glas en het kozijn.

Na het plaatsen van het glas is het noodzakelijk dat u de naden en kieren nog afkit. Neem hiervoor een kijkje op onze pagina kitten & purschuim

Köhlerwoodcap biedt deskundig advies

Twijfelt u ergens over? Of heeft u nog vragen over een product? Geen enkel probleem! Neem contact met ons op en wij helpen u verder.