Let op: Wegens de bouwvak zijn wij gesloten van 5 t/m 9 augustus!

Woodcap Flexipox XT (8 uur)

Woodcap Flexipox XT is ideaal voor het repareren van kleine en grote verticale reparaties tot 15 cm. 

Woodcap Flexipox XT (8 uur)

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
Meer voordeel

Ontvang direct korting op alles in ons assortiment.

Wees er snel bij!

Flexipox XT

Flexipox XT  is een duurzaam elastische reparatiecompound zonder oplosmiddel op basis van gemodificeerde epoxy. Met Flexipox XT kunnen kleine en grote verticale reparaties tot 15 cm met een diepte van 5 – 65 mm in één bewerking worden gevuld. Flexipox XT wordt o.a. gebruikt voor het duurzaam vullen en repareren van grote verticale gaten en beschadigingen in hout, zoals deur- en raamkozijnen, (vorstschade aan) buitenpoets en houtrot. Flexipox XT is tevens uitermate geschikt voor reparaties aan beton, steen, metaal, diverse kunststoffen en PUR-hardschuim en voor het verlijmen van houten delen bij deelrenovaties en als beschermlaag bij kopeindhout.

waterdichte beschermlagen

Verder is  Flexipox XT bijzonder goed weerbestendig en is ideaal voor het aanbrengen van waterdichte beschermlagen op poreuze oppervlakken. Flexipox XT krimpt niet en de hechting is op alle materialen uitstekend. Dankzij de speciale vulstof is Flexipox XT goed te schuren en te schaven. Het is overschilderbaar met elk gewenst verfsysteem. Voor een optimaal resultaat raden wij een voorafgaande impregnering aan met Woodfix Blauw. Flexipox XT is zowel voor binnen als buiten klussen geschikt en zorgt voor een optimaal resultaat. Wij bieden de Flexipox XT 2-in-1 koker aan en de Flexipox XT A+B koker. Zo bent u voor elke klus goed voorbereid.

Köhlerwoodcap biedt deskundig advies

Twijfelt u ergens over? Of heeft u nog vragen over een product? Geen enkel probleem! Neem contact met ons op en wij helpen u verder.