Let op: Wegens de bouwvak zijn wij gesloten van 5 t/m 9 augustus!

Schuurmachines

Schuurmachines zijn ideaal voor grof schuurwerk. Dankzij de roterende schuurkop hoeft u geen rekening te houden met de nerfrichting en kunt u het gewenste oppervlak makkelijk en snel schuren.

Schuurmachines

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
Meer voordeel

Ontvang direct korting op alles in ons assortiment.

Wees er snel bij!

Excentrische schuurmachine

Köhlerwoodcap beschikt over een groot assortiment gereedschappen en apparatuur. Ons assortiment bestaat onder andere uit: boormachine, multitoolmachines, kitpistolen, doseerapparaten en excentrische schuurmachines. Een excentrische schuurmachine is ideaal voor grof schuurwerk. Dankzij de roterende schuurkop hoeft u geen rekening te houden met de nerfrichting en kunt u het gewenste oppervlak (hout, kunststof, plamuur, lak en/of metaal) makkelijk en snel schuren.

Roterende schuurmachine

Wij van Köhlerwoodcap bieden verschillende soorten gereedschap aan. We kunnen ook met trots zeggen, dat we een van de beste excentrische schuurmachine in ons assortiment hebben. De excentrische schuurmachine 150 mm van Stayer beschikt niet alleen over een krachtig vermogen, maar ook nog eens over een ingebouwde afsluiting voor stofafvoer. De Stayer-excentrische schuurmachine is voorzien van een ergonomische verstelbare handgreep en wordt geleverd inclusief stofzak en schuurpapier.

Köhlerwoodcap biedt deskundig advies

Twijfelt u ergens over? Of heeft u nog vragen over een product? Geen enkel probleem! Neem contact met ons op en wij helpen u verder.