Stopverf

Stopverf is een ideaal product voor binnen en buiten voor het plaatsen van glas en herstellen van stopverfranden.

Stopverf

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
Meer voordeel

Ontvang direct korting op alles in ons assortiment.

Wees er snel bij!

Stopverf 

Stopverf of mastiek in klassieke vorm is een stug mengsel, gemaakt van krijtpoeder en lijnolie of sojaolie. Het mengsel wordt gebruikt voor het dicht maken van gaten of scheuren in houtwerk en het aanstoppen van ruiten in glassponningen. De plantaardige olie in klassieke stopverf dringt gemakkelijk in de ondergrond, droogt langzaam, kan verzepen en gaat zweten in de bus. Köhlerwoodcap biedt ook een stopverf kit vervanger op basis van hybride technologie, die onder invloed van de luchtvochtigheid uithardt tot een duurzaam elastisch rubber. Deze stopverf kit is speciaal ontwikkeld voor het duurzaam elastisch afdichten van enkel-, isolatie- en monumentaal glas in houten, metalen en betonnen kozijnen zonder glaslatten.

Stofverf aanbrengen

Hoe stopverf aanbrengen? Deze vraag krijgen wij bij onze ophaalbalie regelmatig te horen. Het spreekt voor zich zelf dat het aanbrengen van stopverf een klus is, die je precies moet uitvoeren. Het belangrijkst is, dat u de stopverf alleen gebruikt op voorbehandeld hout en dat u altijd een afsteekmes in de buurt hebt. De stopverf droogtijd kan best lang duren, dat komt omdat de stopverf gemaakt is met lijnolie. Mocht u twijfelen of stopverf het ideale middel is voor uw werkzaamheden of wilt u misschien meer informatie of tips, dan kunt u altijd terecht bij onze afhaalbalie. Stopverf is snel overschilderbaar en strak af te messen. Daarnaast droogt het zonder dat er scheuren en barsten ontstaan.

Köhlerwoodcap biedt deskundig advies

Twijfelt u ergens over? Of heeft u nog vragen over een product? Geen enkel probleem! Neem contact met ons op en wij helpen u verder.