Siliconenkit

Köhlerwoodcap heeft veelzijdige neutrale siliconenkitten voor sanitair, bouw-, beglazings- en gevelvoegen die onder invloed van de luchtvochtigheid uitharden tot een duurzaam elastisch rubber.

Siliconenkit

Producten 1-9 van 15

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Meer voordeel

Ontvang direct korting op alles in ons assortiment.

Wees er snel bij!

Siliconenkit

Köhlerwoodcap beschikt over een groot assortiment kitten en lijmen. De siliconenkit aanbrengen kan soms nog wel een probleem zijn, maar met onze hoge kwaliteit kitpistolen is het kitten van tegelwerk, vloeren, keukens en alle andere voorkomende natte ruimtes geen enkel probleem. Onze zuurvrije siliconenkit is volledig waterbestendig en beschikt over een hoge kwaliteit en een lange levensduur. Siliconenkit kopen is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Droogtijd siliconenkit

De siliconenkit droogtijd verschilt per siliconenkit, maar dankzij ons grote assortiment kitten hebben wij voor elke klus de perfecte siliconenkit. Het onder handen nemen van dilatatie- en aansluitvoegen in sanitaire omgevingen, zoals bijvoorbeeld badkamers of doucheruimten, is geen enkel probleem voor onze siliconenkit.

Siliconenkit overschilderen

Siliconenkit verven is in de meeste gevallen niet mogelijk, de siliconenkit is wel aanschilderbaar volgens de DIN 52452 normen. De siliconenkit is vrijwel reukloos en uitstekend verwerkbaar. Het afdichten van aansluitvoegen aan ramen en deuren, die zijn vervaardigd uit hout, metaal en kunststof, is dan ook geen enkel probleem.

Siliconenkit kleuren

Köhlerwoodcap heeft naast veel verschillen kitten en lijmen ook verschillende kleuren in het assortiment. Köhlerwoodcap heeft de volgende kleuren in het assortiment: Zwarte siliconenkit, Beige siliconenkit, Grijze siliconenkit en Licht grijze siliconenkit. De aangeboden siliconenkit van Köhlerwoodcap is de ideale partner voor het afdichten van dubbel glas in houten ramen, profielglas en het bewerken van aansluitvoegen aan ramen of deuren van hout, kunststof en metaal. Daarnaast is de siliconenkit ook geschikt voor het wat zwaardere (bouw)werk. Denk hierbij aan dilatatie- en aansluitvoegen aan elementen van beton, schuimbeton of prefab en het afdichten van voegen aan gevels of metaalbouwconstructies. De siliconenkit is ook prima bruikbaar voor het afkitten van glaselementen of het onder handen nemen van aansluitvoegen in sanitaire omgevingen.

Köhlerwoodcap biedt deskundig advies

Twijfelt u ergens over? Of heeft u nog vragen over een product? Geen enkel probleem! Neem contact met ons op en wij helpen u verder.