Vochtmeters

Vochtmeters meten snel en nauwkeurig de luchtvochtigheid in een ondergrond en zorgen ervoor dat vochtproblemen tijdig worden verholpen.

Vochtmeters

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
Meer voordeel

Ontvang direct korting op alles in ons assortiment.

Wees er snel bij!

Vochtmeters

Köhlerwoodcap beschikt over een gespecialiseerd assortiment van geavanceerde precisie meetinstrumenten voor het meten van o.a. vocht, RV%, dauwpunt, temperatuur, hechting, laagdikte, wanddikte, afstand, glans en ruwheid. Een nauwkeurige vochtmeter is erg belangrijk voor op de bouwplaats. Met een vochtmeting wordt namelijk de kwaliteit van het eindresultaat bepaald.

Vochtmeter voor hout

Hout is een ondergrond die erg snel aangetast kan worden door vocht. Het is dan ook belangrijk om een vochtmeting te doen voorafgaand aan het verven van houten ondergronden. Hierdoor weet u of de houten ondergrond wel of niet is aangetast door vocht en of het geschikt is om te worden voorzien van een nieuwe verflaag.

Vochtmeter voor muren

Vochtmeters worden vaak gebruikt om problemen in bepaalde ruimtes op te lossen. Het kan zijn dat uw slaapkamer, badkamer of keuken schimmel bevatten. Dit zijn plekken waar veel vocht kan vrijkomen. Dankzij onze nauwkeurige en betrouwbare vochtmeters weet u precies hoeveel vocht er in de muur zit en welke acties je moet ondernemen om dit te repareren.

Vochtmeter voor beton

Voor het bepalen van het vochtgehalte in beton zijn meerdere technieken beschikbaar. Zo hebben wij vochtmeters met naaldjes in ons assortiment. Het nadeel hiervan is, dat alleen het oppervlakte gemeten wordt en dieper gelegen vocht niet wordt gedetecteerd.  Dit soort meters is uitermate geschikt voor het detecteren van vocht in bijvoorbeeld beton, steen, pleisterwerk en cement, maar ook voor onderzoek achter tegelwerk en onder het laminaat.

Köhlerwoodcap biedt deskundig advies

Twijfelt u ergens over? Of heeft u nog vragen over een product? Geen enkel probleem! Neem contact met ons op en wij helpen u verder.