Let op: Wegens de bouwvak zijn wij gesloten van 5 t/m 9 augustus!

Dow Corning

Dow Corning is gespecialiseerd in het produceren van hoge kwaliteitproducten, die geschikt zijn voor industriële toepassingen in de bouwsector.

Dow Corning

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
Meer voordeel

Ontvang direct korting op alles in ons assortiment.

Wees er snel bij!

Dow Corning 

Köhlerwoodcap biedt kit aan van de hoogste kwaliteit. Daarom hebben wij Dow Corning kit in ons assortiment. Dow Corning is gespecialiseerd in het produceren van hoge kwaliteitproducten, die geschikt zijn voor industriële toepassingen in de bouwsector.

Dow Corning kit 

Zoals de professionals al langer weten, staat Dow Corning kit garant voor kwaliteit. Het afdichten van scheidingswanden, deuren, kozijnen en vloeren is geen enkel probleem voor Dow Corning kit. Het enige wat u hoeft te doen, is het kiezen van de juiste kit die geschikt is voor de toepassing waarvoor u de kit zal gaan gebruiken. Zo bieden wij als Köhlerwoodcap verschillende kitten aan die geschikt zijn voor vele diverse toepassingen. Bekijk ons gehele assortiment kitten & purschuim.

Dow Corning kitpistolen en spatels 

Naast de verschillende kitten en lijmen van Dow Corning bieden wij ook gereedschap aan, waarmee de kitten veilig en eenvoudig aangebracht kunnen worden. De kit van Dow Corning is direct uit koker verwerkbaar en kan aangebracht worden met behulp van een professioneel kitpistool. In ons assortiment bevinden zich verschillende kitpistolen en spatels.

Köhlerwoodcap biedt deskundig advies

Twijfelt u ergens over? Of heeft u nog vragen over een product? Geen enkel probleem! Neem contact met ons op en wij helpen u verder.