Let op: Nu bij één doos (12 kokers) Flexipox XT 2-in-1 kokers á 250ml een gratis stayer Delta150 schuurmachine cadeau t.w.v. €71,40 incl. btw

Decotric

Decotric is ideaal voor het vullen en egaliseren van minerale ondergronden zoals baksteen, cementgebonden buitenpleisters en beton.

Decotric

Producten 1-9 van 13

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Meer voordeel

Ontvang direct korting op alles in ons assortiment.

Wees er snel bij!

Decotric

Köhlerwoodcap biedt een ruim assortiment aan gebruiksklare plamuren van Decotric aan. Decotric is gespecialiseerd in het produceren van hoge kwaliteitproducten zoals: Decoplast, Decofill en Decomur.

Decoplast

Decoplast is ideaal voor het vullen en egaliseren van minerale ondergronden zoals baksteen, cementgebonden buitenpleisters en beton. Zo is Decoplast geschikt voor zowel binnen als buiten. Een van de populaire producten van Decotric is Decoplast V30 en Decoplast R40. Door de witte kunsthars en cement gebaseerde vulstof is het opvullen en egaliseren van gevels, wanden en plafonds zo gebeurd en zijn deze na afloop eenvoudig na te scheuren en te verven.

Decofill

Decofill binnen plamuur is uitermate geschikt voor het vullen van scheuren en gaten in minerale ondergronden en voor het egaliseren van zeer grote oppervlakten (0-50 mm). De Decofill buiten plamuur is gemaakt voor grote oppervlakten zoals kalk, gips, cement en beton(0-50 mm). Zo heeft Decotric voor elke klus de juiste plamuur en kan het elke klus aan.

Decomur

Decomur super-hecht plamuur is aan te brengen in elke dikte en is perfect geschikt voor het volledig afdichten van wanden, muren en plafonds. Decomur super-hecht plamuur beschikt over een zeer goede hechting op bijna elke ondergrond en heeft een hoge vulkracht. Daarnaast zorgt deze plamuur voor een gelijkmatige en egale ondergrond. Decomur super-hecht plamuur is te gebruiken op verschillende ondergronden zoals: steen, beton, kalk, cement en verschillende stucwerken.

Wij bieden een ruim assortiment houtrenovatie en vulmiddelen aan die geschikt zijn voor elke klus.

Köhlerwoodcap biedt deskundig advies

Twijfelt u ergens over? Of heeft u nog vragen over een product? Geen enkel probleem! Neem contact met ons op en wij helpen u verder.