Beschermfolie

Beschermfolie is speciaal ontwikkeld voor schilders en stukadoors om als bescherming te gebruiken voor glas tijdens hun werkzaamheden. 

Beschermfolie

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
Meer voordeel

Ontvang direct korting op alles in ons assortiment.

Wees er snel bij!

Beschermfolie 

Köhlerwoodcap beschikt over een breed assortiment glas- en verfbenodigdheden. Om uw glasoppervlaktes en kozijnen veilig op de werkplaats te krijgen, hebben wij verschillende afmetingen beschermfolie glas of beschermfolie vloer in ons assortiment.

Afschermen van glasoppervlak en kozijnen

De zelfklevende LDPE-folie is speciaal ontwikkeld voor schilders en stukadoors voor toepassingen zowel binnen als buiten. Daarnaast is de beschermfolie toepasbaar als bodembescherming (parket en keramiek) en voor het afschermen van glasoppervlak en kozijnen tijdens vervoer en afbouw. De glas beschermfolie is hermetisch gesloten, waterdicht en bestand tegen allerlei chemicaliën. De beschermfolie sluit zich nauw rondom elk product, ongeacht de afmeting en vorm. Met een rol beschermfolie muur of beschermfolie raam bent u altijd zeker van een goede bescherming van uw producten.

Köhlerwoodcap biedt deskundig advies

Twijfelt u ergens over? Of heeft u nog vragen over een product? Geen enkel probleem! Neem contact met ons op en wij helpen u verder.