Gereedschap & apparatuur

Gereedschap & apparatuur van Köhlerwoodcap zijn geschikt voor alle renovatie- en beglazingswerkzaamheden.

Gereedschap & apparatuur

Producten 1-9 van 170

Van hoog naar laag sorteren
Meer voordeel

Ontvang direct korting op alles in ons assortiment.

Wees er snel bij!

Gereedschap en apparatuur

Als specialist voor beglazings- en renovatiewerkzaamheden bieden wij u vanzelfsprekend ook een grote selectie van professioneel en kwalitatief goed gereedschap en toebehoor voor alle desbetreffende klussen. Hierbij een kleine greep uit ons sortiment:

Woodcap HF-74 freesmachine

Onze krachtige 750 Watt elektronisch houtfreesmachine met hardmetalen houtrot- en groevenfrezen is traploos regelbaar. Het heeft een snelheid van 10.000 tot 30.000 omwentelingen per minuut en is daarom zeer geschikt voor zowel ruw- als precisiewerk. Dankzij de ergonomische vorm en de comfortabele rubberen grip kunt u gedurende langere tijd probleemloos en gecontroleerd met het apparaat werken. Verkrijgbaar met houtrotfrees (10 mm), groevenfrezen (4 mm en 6 mm), koffer en pbm’s.

Glaszuigers

Naast vele andere werktuigen en hulpmiddelen zoals glaslichters, -snijders, -schrappers, -breektangen etc. ten behoeve van glaszetwerkzaamheden biedt Köhlerwoodcap een ruime en gevarieerde sortering van glaszuigers. Voor het veilig transporteren van glas hebben wij voor u Köhler enkel, dubbel en triple-glaszuigers (draagvermogen tot 140 kg) in aluminium. Ook een glasdrager voor gebogen glas uit  ABS en rubber met een kunststof handgreep ontbreekt niet in ons sortiment. Daarnaast hebben wij vacuüm heftoestellen, vervaardigd uit glasvezelversterkt kunststof en rubber. Deze hebben een draagvermogen variërend van 30 tot 68 kg. De Woods Powr-Grip N4950 is een metalen pompzuiger voor glas met een draagkracht van 57 kg voor glas, metaal, kunststof, gelakt hout en marmer.

Doseerapparaten

Bij Köhlerwoodcap, als specialist voor houtrenovatieproducten, mogen doseerapparaten uiteraard niet ontbreken. Voor onze 2-componenten epoxy vulmiddelen Flexipox XT/SD en Rapidox hebben wij doseerapparaten voor twee kokers met een inhoud van 310 ml of 150 ml. Voor onze 2-componenten polyester vulmiddelen hebben wij het Woodcap® All Fill doseerapparaat en voor Woodfill, Compa en IMPA Plastuk  het Woodfill doseerapparaat. Deze laatste is ook te gebruiken voor gelijksoortig verpakte polyester vulmiddelen van andere leveranciers. Onder onze categorie-indeling vindt u nog veel meer onontbeerlijk en uiterst praktisch gereedschap en toebehoor, zoals afbrandgereedschap, vele kittpistolen voor diverse doelen, glassnijders, allerlei toebehoor, beschermende producten, mengstaven, inspectiespiegels, drukspuiten, etc.

Köhlerwoodcap biedt deskundig advies

Twijfelt u ergens over? Of heeft u nog vragen over een product? Geen enkel probleem! Neem contact met ons op en wij helpen u verder.