Let op: Van 2 t/m 6 augustus 2021 zijn wij alleen open op aangepaste tijden (08.00 t/m 12.00 uur).

Den Braven

Den Braven is gespecialiseerd in het produceren van hoge kwaliteitproducten zoals: kitten, lijmen, purschuimen, houtrotvuller, repox fast en verschillende technische aerosols, die geschikt zijn voor industriële toepassingen in de bouwsector.

Den Braven

Producten 1-9 van 77

Van hoog naar laag sorteren
Meer voordeel

Ontvang direct korting op alles in ons assortiment.

Wees er snel bij!

Den Braven 

Köhlerwoodcap biedt kit aan van de hoogste kwaliteit. Daarom hebben wij Den Braven kit in ons assortiment. Den Braven is gespecialiseerd in het produceren van hoge kwaliteitproducten zoals: kitten, lijmen, purschuimen, houtrotvuller, repox fast en verschillende technische aerosols, die geschikt zijn voor industriële toepassingen in de bouwsector.

Den Braven kit 

Zoals de professionals al langer weten, staat Den Braven kit garant voor kwaliteit. Mede door hun UV-bestendigheid en zijn vermogen om ongevoelig te zijn tegen meerdere temperatuureffecten zijn de kit en lijmen van Den Braven onmisbaar tijdens het afdichten.

Het afdichten van scheidingswanden, deuren, kozijnen en vloeren is geen enkel probleem voor Den Braven kit. Het enige wat u hoeft te doen, is het kiezen van de juiste kit die geschikt is voor de toepassing waarvoor u de kit zal gaan gebruiken. Zo bieden wij als Köhlerwoodcap verschillende kitten aan die geschikt zijn voor vele diverse toepassingen.

Den Braven brandwerende kit 

Waar de standaard siliconenkit probleemloos temperatuurwisselingen kan weerstaan van ruim  -40 °C tot + 180 °C gaat de brandwerende kit van Den Braven een stapje verder. Zo bent u niet alleen beschermd tegen branddoorslag, rook en giftige gassen, maar is het ook nog eens gebruiksvriendelijk aan te brengen. Daarnaast zijn bijna alle kitten geschikt voor nabewerking (scheuren) en om te worden voorzien van een nieuwe verflaag.

Wanneer u gebruik maakt van de kitten van Den Braven, dan kiest u voor een veilig en betrouwbaar product. Zo zijn alle Den Braven kitten voorzien van een ISO-certificaat en voldoen ze aan alle wetgevingen en gestelde eisen. Bekijk ons gehele assortiment brandwerende middelen

Den Braven kitpistolen en spatels 

Naast de tientallen verschillende kitten en lijmen van Den Braven bieden wij ook gereedschap aan, waarmee de kitten veilig en eenvoudig aangebracht kunnen worden. De kit van Den Braven is direct uit koker verwerkbaar en kan aangebracht worden met behulp van een professioneel kitpistool. In ons assortiment bevinden zich verschillende kitpistolen en spatels.

Köhlerwoodcap biedt deskundig advies

Twijfelt u ergens over? Of heeft u nog vragen over een product? Geen enkel probleem! Neem contact met ons op en wij helpen u verder.