Let op: Van 2 t/m 6 augustus 2021 zijn wij alleen open op aangepaste tijden (08.00 t/m 12.00 uur).

Sika

Sika is gespecialiseerd in het produceren van hoge kwaliteit kitten, primers en lijmen, die geschikt zijn voor het herstellen van scheuren en gaten of voor het verlijmen van vensterbanken, dorpels, traptreden, plinten, schopplaten en afdekkers.

Sika

Producten 1-9 van 30

Van hoog naar laag sorteren
Meer voordeel

Ontvang direct korting op alles in ons assortiment.

Wees er snel bij!

Sika 

Köhlerwoodcap biedt een ruim assortiment van Sika kitten en lijmen aan. Sika is gespecialiseerd in het produceren van hoge kwaliteit kitten en lijmen, die geschikt zijn voor het herstellen van scheuren en gaten of voor het verlijmen van vensterbanken, dorpels, traptreden, plinten, schopplaten en afdekkers.

Sikaflex

Een van de populaire producten die wij aanbieden van Sika, is de Sikaflex Connection die speciaal ontworpen is voor aansluitvoegen tussen poreuze en niet-poreuze ondergronden, zoals bijvoorbeeld bij ramen en/of deuren met andere bouwdelen. Ook bieden wij de Sikaflex Tank aan voor gebruik in omgevingen die gebruikt worden voor opslag, afvullen en overslag van watervervuilende vloeistoffen, zoals vloervoegen van benzinestations, voegen in overslagwerkplaatsen, opslagtanks en calamiteitenbakken, vloer- en aansluitvoegen in o.a. parkeergarages.

Daarnaast is de Sikaflex Pro 3 een van onze best verkochte producten, speciaal ontworpen voor dilatatie- en aansluitvoegen in vloeren, voetgangers- en verkeersgebieden (bijv. parkeerdekken en parkeergarages), magazijnen en productieruimten, toepassingen in de voedingsmiddelenindustrie, afvalwater- en rioolwaterzuiveringsinstallaties, tunnelconstructies en cleanrooms. In ons assortiment bevinden zich vele varianten Sika lijmen en kitten. Deze lijmen en kitten bieden wij in zowel koker- als worstvorm aan. De Sika kit en lijm zijn eenvoudig aan te brengen in combinatie met een van onze kitpistolen.

Sika kitten

Köhlerwoodcap richt zich voornamelijk op de beglazings-, afdichtings-, lijm- en voegkitten, maar kan alle Sika producten leveren. Dus ook voor industriële toepassingen, diverse verlijming en diverse vloercoatings. Voor wie geen concessies doet aan kwaliteit levert Sika de beste producten die voldoen aan de hoogste eisen.

Köhlerwoodcap biedt deskundig advies

Twijfelt u ergens over? Of heeft u nog vragen over een product? Geen enkel probleem! Neem contact met ons op en wij helpen u verder.