Let op: Wegens de bouwvak zijn wij gesloten van 5 t/m 9 augustus!

Private labels

A-merken en private labels

Köhlerwoodcap heeft een breed en diep assortiment met meer dan 5.000 artikelen, een mix van A-merken en eigen merken. Naast een grotere vraag naar A-merken zien wij een groeiende vraag naar producten onder private label met steeds meer kleine bestelhoeveelheden. Die flexibiliteit is belangrijk en die bieden wij dan ook.

Het succes van ons Kowo klein verpakking concept zetten wij door en Köhlerwoodcap heeft de flexibiliteit om dit ook in private label te maken. Ook bij kleine aantallen.
Zo kunt u beschikken over kwaliteitsproducten in uw eigen verpakking welke geheel naar wens zijn in te vullen en door ons op de juiste manier worden verpakt.

Köhlerwoodcap koopt ten minste 95 procent van haar producten bij de bron, dit doen wij al meer dan 65 jaar. Zo hebben wij zicht en invloed op hetgeen wat wij kopen, de kwaliteit en zijn we er zeker van dat wij een goed product inkopen en ook kunnen verkopen.

Om die reden heeft Köhlerwoodcap sinds 2019 een belang in een celband fabriek. Zo zijn en worden wij steeds vaker zelf de bron voor onder andere: PE celband en montagetapes. Op schijfjes of op haspels. Vrijwel alles is mogelijk! Wij nemen u graag mee naar de fabriek, zodat u zelf kunt zien waar onze producten vandaan komen en hoe wij te werk gaan.

Naast private label beglazingsmaterialen biedt Köhlerwoodcap ook de mogelijkheid om vulmiddelen en gereedschappen in private label te maken. Ook bij kleinere afnames is dit al mogelijk.

Köhlerwoodcap biedt deskundig advies voor uw private labels!

Heeft u interesses in uw eigen private label en wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.