Woodcap All Fill

Woodcap All Fill is ideaal voor de kleine reparatie en is uitermate geschikt voor het duurzaam vullen en repareren van gaten, oneffenheden, scheuren, naden, spijker- en boorgaten, noesten en houtrot. 

Woodcap All Fill

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
Meer voordeel

Ontvang direct korting op alles in ons assortiment.

Wees er snel bij!

Uitstekend verwerkbare en stevige reparatiepasta

Woodcap All Fill is een uitstekend verwerkbare en stevige reparatiepasta in een handige kleine verpakking voor meerdere kleine of één grotere reparatie met een diepte van 3-30 mm en is speciaal ontwikkeld voor het binnen en buiten repareren van houten ondergronden. Het heeft een zeer goede hechting op gezonde ondergronden en is na uitharding goed te schuren, schaven, boren en spijkeren.

Geschikt voor binnen en buiten

Woodcap All Fill kan behalve voor hout, ook gebruikt worden voor het vullend repareren van metaal, beton en steen. Woodcap All Fill is verkrijgbar in wit en beige. Een set bestaat uit de componenten A + B . De Woodcap All Fill is daarnaast eenvoudig aan te brengen met een van onze plamuur of modelleermessen.

Speciaal doseerapparaat

Met het bijbehorende Woodcap All Fill doseerapparaat wordt altijd de juiste hoeveelheid en de juiste mengverhouding gedoseerd, waardoor zowel een constante kwaliteit als een gelijkblijvende verwerkbaarheid gewaarborgd is. De Woodcap All Fill heeft een minimale krimp.

Köhlerwoodcap biedt deskundig advies

Twijfelt u ergens over? Of heeft u nog vragen over een product? Geen enkel probleem! Neem contact met ons op en wij helpen u verder.