Let op: Wegens de bouwvak zijn wij gesloten van 5 t/m 9 augustus!

Fohn

Föhn/verfafbrander is ideaal voor het verwijderen van oude verfresten.

 

Fohn

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
Meer voordeel

Ontvang direct korting op alles in ons assortiment.

Wees er snel bij!

Verfafbranders

Köhlerwoodcap beschikt over een groot assortiment gereedschappen en apparatuur. Ons assortiment bestaat onder andere uit: boormachine, multitoolmachines, kitpistolen, doseerapparaten en verfafbranders. Afbrandgereedschap maakt het verwijderen van verf van kozijnen nog gemakkelijker. Door het grote temperatuurbereik en de instelbare luchtstroom is de verfafbrander voor vele andere toepassingen inzetbaar.

Afbrandgereedschap

Het verwijderen van oude verf kan een tijdrovend klusje zijn en daarnaast moet je oppassen, dat je de ondergrond niet beschadigt. Waar chemische afbijtmiddelen zorgen voor een agressieve reactie op zowel de ondergrond als op uw portemonnee is het verwijderen van oude verf veel gebruiksvriendelijker met een professionele verfafbrander of heteluchtpistool. Daarnaast is deze methode ook nog eens sneller en effectiever in gebruik. De elektrische föhn/verfafbrander genereert hete lucht, waardoor de verflaag eenvoudig met een verfkrabber of plamuurmes te verwijderen is.

Een van de beste verfafbrander die wij aanbieden is de Stayer SU650EDK. Deze verfafbrander is voorzien van een duidelijk LCD-scherm met daaronder de knoppen om de temperatuur en luchtstroom in te stellen. Hiermee worden de juiste instellingen voor de juiste toepassing, keer op keer, eenvoudig instelbaar. De softgrip-handgreep en handbescherming bieden goed houvast en beschermen de hand. Door de vorm van de achterzijde kan de föhn/verfafbrander ook veilig verticaal geplaatst worden als de handen vrij moeten zijn.

Köhlerwoodcap biedt deskundig advies

Twijfelt u ergens over? Of heeft u nog vragen over een product? Geen enkel probleem! Neem contact met ons op en wij helpen u verder.