Glans & kleurmeters

Bent u op zoek naar de perfecte kleur of glans voor uw klus? Dan heeft Köhlerwoodcap glans & kleurmeters in haar assortiment die worden gebruikt om de kleur en glans te bepalen.

Glans & kleurmeters

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
Meer voordeel

Ontvang direct korting op alles in ons assortiment.

Wees er snel bij!

Glans- en kleurmeters

Köhlerwoodcap beschikt over een gespecialiseerd assortiment van geavanceerde precisie meetinstrumenten voor het meten van o.a. vocht, RV%, dauwpunt, temperatuur, hechting, laagdikte, wanddikte, afstand, glans en ruwheid. Een digitale kleurenmeter wordt gebruikt om de kleur en intensiteit te bepalen. De gemeten waardes worden naast het gekozen kleurenpalet gelegd om zo de twee meest verwante kleuren te tonen in RAL en RGB / Lab waardes.

Kleurmeter

De kleurmeter kan op verschillende ondergronden (hout, verf, lak, natuursteen, keramiek en kunststoffen) en substraten gebruikt worden. Kleurmeter kopen bij Köhlerwoodcap is dus geen enkel probleem. Dankzij de hoge nauwkeurigheid en eenvoudige bediening is de kleurmeter verf eenvoudig te gebruiken. Met zijn automatische kalibratie en duidelijke LCD-scherm wordt de informatie snel weergegeven op de glansmeter. Het kleurenmeter verf beschikt over hoogwaardige optische elementen en is extreem zuinig in gebruik. Zo is het uitvoeren van een kleurmeting zo gebeurd en weet u precies waar u aan toe bent.

Köhlerwoodcap biedt deskundig advies

Twijfelt u ergens over? Of heeft u nog vragen over een product? Geen enkel probleem! Neem contact met ons op en wij helpen u verder.