Mengstaven

Mengstaven zijn cruciaal voor een goede menging voor vele klussen. Met het aanbod van Köhlerwoodcap bent u goed voorbereid voor elke klus. 

Mengstaven

Producten 1-9 van 11

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Meer voordeel

Ontvang direct korting op alles in ons assortiment.

Wees er snel bij!

Cruciaal voor het goed mengen

Mengstaven zijn cruciaal voor het goed mengen van de componenten die u nodig hebt voor uw klus. Het resultaat van uw werk hangt immers in hoge mate af van het mengresultaat.

Passend menggereedschap

Ons assortiment hoogwaardige Collomix mengstaven voorziet u van het passende menggereedschap voor allerlei toepassingen, zoals voor dunbedmortel Collomix DLX 120 HF mengstaaf, voor verf Collomix FM 120 M mengstaaf, maar ook voor kleverige en plastische of vloeibare en verlopende materialen of voor taaie en zware materialen zoals de profi-mengstaaf Collomix MK Mengstaaf of onze 1.200 W Collomix Collomatic CX22 met twee contra-roterende mengstaven.

Mengstaaf voor boormachine

Zoekt u een menghulpstuk voor uw boormachine, dan hebben wij voor u de Collomix mengstaaf MM 115 M. Alle Collomix-mengstaven hebben hoogwaardige lasverbindingen en zijn gemaakt van duurzame materialen, waardoor zij uitblinken door een lange levensduur.  

Köhlerwoodcap biedt deskundig advies

Twijfelt u ergens over? Of heeft u nog vragen over een product? Geen enkel probleem! Neem contact met ons op en wij helpen u verder.