Toupret

Toupret stopverf is een professionele stopverf voor het zetten van glas en het vullen van kleine gaatjes in voorbehandeld hout.

Toupret

1 product

Van hoog naar laag sorteren
Meer voordeel

Ontvang direct korting op alles in ons assortiment.

Wees er snel bij!

Toupret

Köhlerwoodcap biedt een ruim assortiment van Toupret aan. Toupret is een zeer bekend merk met een sterke reputatie en is gespecialiseerd in muurreparatiemiddelen en plamuren.

Toupret stopverf 

Toupret stopverf is een professionele stopverf voor het zetten van glas en het vullen van kleine gaatjes in voorbehandeld hout. Toupret stopverf is snel overschilderbaar en strak af te messen. Na de huidvorming is het afwerken met lak, beits of vernis aan te raden en kan de Toupret stopverf afgewerkt worden met acrylverf. De stopverf van Toupret is voorzien van een A+ keurmerk (weinig tot geen uitstoot) en draagt bij aan de binnen luchtkwaliteit. Daarnaast zijn de producten van Toupret voorzien van het ISO 9001 certificaat en zijn ze milieuvriendelijk. Toupret professionele  stopverf is te verkrijgen in de kleuren wit en bruin en in verschillende volumes (0,5 kilogram, 1 kilogram en 5 kilogram).

Droogtijd 

Toupret stopverf is geschikt voor zowel binnen als buiten en heeft een snelle droogtijd. Door de Toupret stopverf op traditionele wijze aan te brengen aan de sponnings- en buitenzijde is het aanbrengen van de stopverf geen enkel probleem en kleeft niet aan de handen na gebruik. Buiten dient de stopverf afgewerkt te worden met een aangepast verfsysteem, vernis of lazuur. Dit kan zodra er een huid gevormd is (6 tot 8 dagen na het aanbrengen). Binnenshuis kan de stopverf onbehandeld worden gelaten. Bekijk ook gehele assortiment stopverf.

Köhlerwoodcap biedt deskundig advies

Twijfelt u ergens over? Of heeft u nog vragen over een product? Geen enkel probleem! Neem contact met ons op en wij helpen u verder.