Boormachines

Boormachines zijn geschikt voor licht installatiewerk, serieproductie, servicewerkzaamheden, maar ook voor assemblagewerkzaamheden.

Boormachines

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
Meer voordeel

Ontvang direct korting op alles in ons assortiment.

Wees er snel bij!

Accu boormachines

Köhlerwoodcap beschikt over een groot assortiment gereedschappen en apparatuur. Ons assortiment bestaat onder andere uit: boormachine, multitoolmachines, kitpistolen, doseerapparaten en verfafbranders.

Stayer boormachine

Köhlerwoodcap is sinds korte tijd de Nederlandse dealer van gereedschap merk Stayer. Dit Europese merk is langzaam de wereld aan het veroveren (58 landen) en zijn hier nog lang niet mee klaar. Zij willen de Nederlandse professionals nu graag kennis laten maken met hun onovertroffen producten. Stayer is al 55 jaar actief in de markt van (elektrische) gereedschappen en diamanten zaagbladen. Boormachine kopen wordt extra gemakkelijk gemaakt door het brede assortiment dat wij kunnen aanbieden. Stayer beschikt over eigen testfaciliteiten. Voordat een nieuw gereedschap in het assortiment wordt opgenomen, wordt het uitvoerig op locatie getest door eindgebruikers. Dit resulteert in gereedschap dat optimaal voldoet aan de wensen van de klanten én robuust genoeg is om op een bouwplaats te worden gebruikt.

Om het seizoen goed te beginnen hebben wij al een accu boormachine set (een schroef- boormachine en een elektrische boormachine), hetelucht föhn en een freesmachine opgenomen in ons assortiment. Alle door Köhlerwoodcap geselecteerde Stayer-producten worden in sterke kunststofkoffers geleverd en vaak ook inclusief een compleet assortiment accessoires. Een accuboormachine komt in veel gevallen van pas. Zowel voor licht installatiewerk, serieproductie, servicewerkzaamheden, maar ook voor assemblagewerkzaamheden zijn onze boormachines uitermate geschikt. Voorzien van de nieuwste boormachine accu technologie profiteert u van een extreem lange gebruiksduur. Bovendien hebben onze accuboormachines een gebruiksvriendelijke ergonomie.

Köhlerwoodcap biedt deskundig advies

Twijfelt u ergens over? Of heeft u nog vragen over een product? Geen enkel probleem! Neem contact met ons op en wij helpen u verder.