illbruck

illbruck levert afdichtingsoplossingen voor vloersystemen, waterdichting, isolatieglas en structurele beglazing.

illbruck

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
Meer voordeel

Ontvang direct korting op alles in ons assortiment.

Wees er snel bij!

illbruck 

Köhlerwoodcap biedt een ruim assortiment van CPG Europe purschuimen en compriband aan. CPG Europe is onder andere gespecialiseerd in het produceren van hoge kwaliteit purschuimen die bijzonder geschikt zijn voor afdichten en isoleren van intensief dynamische voegen, stelruimtes en aansluitingen.

Hoogwaardige afdichtingsoplossingen

illbruck levert hoogwaardige afdichtingsoplossingen voor vloersystemen, waterdichting, isolatieglas en structurele beglazing. Het geïmpregneerde, voorgecomprimeerde schuimband (illbruck TP605 Compriband) is bestemd voor de slagregendichte afdichting van voegen en aansluitingen bij kozijnen en is geschikt voor voegen van 3 tot 15 mm.

Wanneer u gebruik maakt van de producten van illbruck, dan kiest u voor een veilig en betrouwbaar product. Zo zijn alle illbruck producten voorzien van een FEICA- certificaat en voldoen aan alle wetgevingen en gestelde eisen.

illbruck purschuimen

Een van de producten die wij aanbieden, is de illbruck FM310 Purschuim. Deze is uitermate geschikt voor het afdichten, isoleren en vullen van aansluitingen, voegen, naden en kieren van o.a.: scheidingswanden met verdiepingsvloeren en scheidingswanden onderling, stel- en montageruimten tussen prefab-elementen, aansluitnaden van nokken, kepers en dakkapellen, doorvoeringen van leidingen en pijpen en het afdichten van isolatieplaten onderling.

Door zijn blijvende elasticiteit kunnen de purschuimen (illbruck FM330 Perfect Elastic Foam en illbruck FM350 Perfect Foam) een aantoonbare luchtdichte afdichting tot 1750 Pa. creëren. Met een flexibiliteit (MTV) van 50% vormen deze purschuimen een duurzame oplossing, zelfs bij zeer intensief bewegende voegen. Bekijk ook ons gehele assortiment pur schuimen.

Köhlerwoodcap biedt deskundig advies

Twijfelt u ergens over? Of heeft u nog vragen over een product? Geen enkel probleem! Neem contact met ons op en wij helpen u verder.