Tremco Illbruck

Tremco Illbruck levert afdichtingsoplossingen voor vloersystemen, waterdichting, isolatieglas en structurele beglazing.

Tremco Illbruck

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
Meer voordeel

Ontvang direct korting op alles in ons assortiment.

Wees er snel bij!

Tremco Illbruck 

Köhlerwoodcap biedt een ruim assortiment van Tremco Illbruck pur schuimen en compriband aan. Tremco Illbruck is gespecialiseerd in het produceren van hoge kwaliteit pur schuimen die bijzonder geschikt zijn voor afdichten en isoleren van intensief dynamische voegen, stelruimtes en aansluitingen.

Tremco

Tremco levert afdichtingsoplossingen voor vloersystemen, waterdichting, isolatieglas en structurele beglazing. Dit geïmpregneerde, voorgecomprimeerde schuimband is bestemd voor de slagregendichte afdichting van voegen en aansluitingen bij kozijnen en is geschikt voor voegen van 3 tot 15 mm.

Wanneer u gebruik maakt van de producten van Tremco Illbruck, dan kiest u voor een veilig en betrouwbaar product. Zo zijn alle Tremco Illbruck producten voorzien van een FEICA- certificaat en voldoen aan alle wetgevingen en gestelde eisen.

Illbruck

Een van de producten die wij aanbieden, is de Illbruck FM310. Deze is uitermate geschikt voor het afdichten, isoleren en vullen van aansluitingen, voegen, naden en kieren van o.a.: scheidingswanden met verdiepingsvloeren en scheidingswanden onderling, stel- en montageruimten tussen prefab-elementen, aansluitnaden van nokken, kepers en dakkapellen, doorvoeringen van leidingen en pijpen en het afdichten van isolatieplaten onderling.

Door zijn blijvende elasticiteit kunnen de pur schuimen (Illbruck FM330 & Illbruck FM350) een aantoonbare luchtdichte afdichting tot 1750 Pa creëren. Met een flexibiliteit (MTV) van 50% vormen deze purschuimen een duurzame oplossing, zelfs bij zeer intensief bewegende voegen. Bekijk ook ons gehele assortiment pur schuimen.

Köhlerwoodcap biedt deskundig advies

Twijfelt u ergens over? Of heeft u nog vragen over een product? Geen enkel probleem! Neem contact met ons op en wij helpen u verder.