Stayer

Stayer gereedschap staat bekend om zijn betrouwbaarheid en efficiënt gereedschap voor diverse sectoren in de bouw. Ons assortiment bestaat uit: Boor, schuurmachine, multitools en freemachines. 

 

Stayer

Producten 1-9 van 29

Van hoog naar laag sorteren
Meer voordeel

Ontvang direct korting op alles in ons assortiment.

Wees er snel bij!

Stayer

Köhlerwoodcap is sinds korte tijd de Nederlandse dealer van het gereedschap merk Stayer. Dit Europese merk is langzaam de wereld aan het veroveren (58 landen) en zijn hier nog lang niet mee klaar. Zij willen de Nederlandse professionals nu graag kennis laten maken met hun onovertroffen producten.

Ruim assortiment

Stayer is al 55 jaar actief in de markt van (elektrische) gereedschappen en diamanten zaagbladen. Stayer beschikt over eigen testfaciliteiten. Voordat een nieuw gereedschap in het assortiment wordt opgenomen, wordt het uitvoerig op locatie getest door eindgebruikers. Dit resulteert in gereedschap dat optimaal voldoet aan de wensen van de klanten én robuust genoeg is om op een bouwplaats te worden gebruikt. Bekijk ook de Stayer accesoires

Köhlerwoodcap biedt deskundig advies

Twijfelt u ergens over? Of heeft u nog vragen over een product? Geen enkel probleem! Neem contact met ons op en wij helpen u verder.